Glasul sangelui PDF

5/5
Autor: Robert Galbraith
ISBN: 9786064010971
Editura: Trei
Vezi cartea Glasul sangelui PDF scrisa de autorul Robert Galbraith in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Trei in limba Romana, are 816 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

85 Lei
Pretul cartii Glasul sangelui este de aproximativ 85lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Glasul sangelui

BEST CRIME & THRILLER LA BRITISH BOOK AWARDS 2021Nominalizare la CWA Gold & Steel DaggersDetectivul particular Cormoran Strike este abordat in Cornwall de o femeie care-i cere ajutorul ca sa dea de urma mamei ei, o doctorita disparuta in conditii misterioase in 1974.
Strike nu a mai preluat vreodata un caz asa de vechi, dar in pofida sanselor mici de succes, e intrigat si il accepta. Robin are de-a face cu un divort urat si atentie masculina nedorita, in timp ce se lupta si cu sentimentele ei pentru Strike.
Investigatia ii duce in mijlocul unui caz incurcat, cu indicii si piste bizare, un ucigas in serie psihopat si martori pe care nu se pot baza. si afla ca pana si un caz de-acum cateva zeci de ani se poate dovedi letal…

ISBN: 9786064010971

Carti scrise de Robert Galbraith

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Robert Galbraith sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Robert Galbraith
Traducator(i):
Cod: 9786064010971
Editura: Trei
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 816
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Robert Galbraith. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 85lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 816 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.