Geneza. Marea poveste a originilor PDF

5/5
Autor: Guido Tonelli
ISBN: 9786064011794
Editura: Trei
Vezi cartea Geneza. Marea poveste a originilor PDF scrisa de autorul Guido Tonelli in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Trei in limba Romana, are 240 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

39 Lei
Pretul cartii Geneza. Marea poveste a originilor este de aproximativ 39lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Geneza. Marea poveste a originilor

Autor(i): Guido Tonelli
Traducator(i):
Cod: 9786064011794
Editura: Trei
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 240
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinta si tehnica

De la Haosul lui Hesiod, descris in Teogonia, pana la teoriile uluitoare de azi ale ultiversului, oamenii au cautat fara incetare raspunsul la o intrebare tulburatoare: Ce s-a intamplat de fapt in acele momente primordiale?
Celebrul fizician Guido Tonelli ne dezvaluie povestea extraordinara a genezei noastre — de la originea universului la aparitia vietii pe Pamant si la nasterea limbajului uman — cu uimitoarea sa putere de a descrie lumea. Evocand cele sapte zile ale creatiei biblice, Tonelli ne poarta intr-o calatorie fascinanta prin evolutia cosmosului si analizeaza provocarile incredibile cu care se confrunta oamenii de stiinta in incercarea de a explora misterele acestuia.
Geneza explica legile fundamentale ale fizicii ce guverneaza universul nostru, fiind totodata un omagiu adus miracolului vietii.

ISBN: 9786064011794

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Guido Tonelli sau din categoria stiinta si tehnica.
Cartea a fost scrisa de catre Guido Tonelli. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 240 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.