Frumoasa americana PDF

5/5
Autor: Adrian Christescu
ISBN: 9786069623046
Editura: Lebada Neagra
Vezi cartea Frumoasa americana PDF scrisa de autorul Adrian Christescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Lebada Neagra in limba Romana, are 174 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

27 Lei
Pretul cartii Frumoasa americana este de aproximativ 27lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Frumoasa americana

Adrian Christescu are fericita idee de a fructifica literar experienta domniei-sale ca tanar antreprenor in perioada complicata si tulbure a evolutiei Romaniei catre capitalism. Prima calitate a prozelor sale care decurge de aici este autenticitatea: nimic trucat, nimic exagerat, senzatia e ca autorul face „cópii dupa natura”, ca sa reluam o formula binecunoscuta. A doua insusire este simtul umorului: Adrian Christescu stie sa se amuze si sa vada partea ridicola sau chiar grotesca a lucrurilor inclusiv atunci cand are in fata tot felul de escroci sau de nulitati in materie de comert (buna parte din texte refac pataniile sale in calitate de „angrosist”, ocupatie raspandita in perioada de tranzitie). Foarte tanar, „copil al Revolutiei” am putea spune, autorul e obligat sa suporte concurenta fostilor securisti, militieni, activisti de partid, convertiti brusc la economia de piata si aducand cu ei toate metehnele si inertiile vechiului regim. (…) – Alexandru Calinescu

ISBN: 9786069623046

Carti scrise de Adrian Christescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adrian Christescu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Adrian Christescu
Traducator(i):
Cod: 9786069623046
Editura: Lebada Neagra
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 174
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adrian Christescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 27lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 174 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.