Frica. O umbra intunecata ce ne insoteste de-a lungul vietii PDF

5/5
Autor: Salman Akhtar
ISBN: 9786064012029
Editura: Trei
Vezi cartea Frica. O umbra intunecata ce ne insoteste de-a lungul vietii PDF scrisa de autorul Salman Akhtar in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Trei in limba Romana, are 368 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49 Lei
Pretul cartii Frica. O umbra intunecata ce ne insoteste de-a lungul vietii este de aproximativ 49lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Frica. O umbra intunecata ce ne insoteste de-a lungul vietii

Psihologii au studiat si catalogat meticulos multiplele forme ale anxietatii, iar literatura de specialitate pe aceasta tema este vasta. Cu toate acestea, rar se intampla ca oamenii sa foloseasca acest construct teoretic, separat de experienta. Vorbesc, in schimb, despre frica. Le face sangele sa inghete, genunchii sa li se taie, ii tine treji noaptea. in cartea de fata sunt aduse in discutie sase mari frici din viata: frica de prabusire psihica, frica de singuratate, frica de intimitate, frica de vatamare, frica de succes si frica de moarte, care sunt examinate din diferite perspective. Avem astfel acces la un tablou de profunzime al aspectelor aflate in spatele fricilor care ne ajuta sa intelegem sa ne simtim mai aproape de experientele celor din jur, sa ii intelegem mai bine si sa fim mai pregatiti sa-i ajutam sa-si gestioneze propriile frici.

ISBN: 9786064012029

Carti scrise de Salman Akhtar

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Salman Akhtar sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Salman Akhtar
Traducator(i):
Cod: 9786064012029
Editura: Trei
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 368
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Salman Akhtar. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 368 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.