Fiice fara tata. Asteptarea tatalui in imaginarul feminin PDF

5/5
Autor: Louise Grenier
ISBN: 9786069707357
Editura: Philobia
Vezi cartea Fiice fara tata. Asteptarea tatalui in imaginarul feminin PDF scrisa de autorul Louise Grenier in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 272 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

31.2 Lei
Pretul cartii Fiice fara tata. Asteptarea tatalui in imaginarul feminin este de aproximativ 31.2lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Fiice fara tata. Asteptarea tatalui in imaginarul feminin

Toate fiicele au un tata, dar unii tati par sa uite ca au o fiica. Unele dintre ele reusesc sa treaca peste aceasta absenta, avand suficienta stima de sine, putere si creativitate. Cele mai multe nu se iubesc insa, simtind ca le lipseste ceva esential. Lumea lor interioara este haotica, dezorganizata. Sufera de dorul tatalui si spun ca dorul le e fara de leac. Niciodata lipsita de consecinte, de-a dreptul fatala pentru unele dintre ele, absenta tatalui provoaca o angoasa fara margini.Apeland deopotriva la teorie, dar si la exemple din literatura, biografice si clinice pentru a explora problema fiicelor fara tata, psihologul si psihanalistul Louise Grenier se adreseaza femeilor care nu si-au cunoscut tatal; sunt sau se simt respinse de tatal lor; au avut sau au un tata care a fost respins de mama; sunt victimele secretelor de familie legate de tata; nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor tatalui; continua sa-si astepte tatal prin barbatii din viata lor sau cauta iubirea paterna in privirea barbatului iubit.Adresandu-se si tatilor dornici sa-si inteleaga mai bine fiicele si sa le sprijine, autoarea nu si-a propus sa gaseasca neaparat un vinovat, ci sa ne ajute sa constientizam ranile emotionale cauzate de absenta tatalui. Este primul pas important in restabilirea unei legaturi afective in care valoarea celuilalt sa fie recunoscuta, iar iubirea impartasita.

ISBN: 9786069707357

Carti scrise de Louise Grenier

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Louise Grenier sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Autor(i): Louise Grenier
Traducator(i):
Cod: 9786069707357
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 272
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Louise Grenier. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 31.2lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 272 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.