Fii patiser la tine acasa – impletituri delicioase PDF

5/5
Autor: Ta³thne Libor Maria
ISBN: 9786067871821
Editura: Casa
Vezi cartea Fii patiser la tine acasa – impletituri delicioase PDF scrisa de autorul Ta³thne Libor Maria in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Casa in limba Romana, are 156 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

67.15 Lei
Pretul cartii Fii patiser la tine acasa – impletituri delicioase este de aproximativ 67.15lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Fii patiser la tine acasa – impletituri delicioase

Autor(i): Ta³thne Libor Maria
Traducator(i):
Cod: 9786067871821
Editura: Casa
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 156
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Gastronomie si diete

Autoarea Tóthné Libor Mária le arata patiserilor amatori cum, folosind forme si impletituri noi, pot crea bunatati speciale din aluaturile de baza si umpluturile de multe ori incercate. Ea ne ofera multe idei, ne da sfaturi pentru ca produsele noastre de panificatie, painile si cozonacii sa devina de-a dreptul irezistibili.

in carte gasim de toate: aluaturi, umpluturi dulci si sarate, creme ornate cu nori de zahar praf si, nu in ultimul rand, impletituri grozave care schimba aspectul si, de ce nu, si gustul produselor de patiserie cu care am fost obisnuiti. Ne putem impresiona familia si cunostintele cu o paine challah minunat impletita sau cu un cozonac dublu rasucit, umplut cu crema dulce de branza, ori cu o paine cu coaja crocanta si cu mai multe colturi ca de obicei… Pentru cei mici putem prepara crenvursti inveliti in aluat sau deghizati in purcelusi ori, dupa o excursie in padure, putem pregati impreuna chifle-con.

Cartea se adreseaza tuturor, fara limita de varsta, deoarece unii adora sa prepare bunatatile, iar altii sa le deguste.

ISBN: 9786067871821

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ta³thne Libor Maria sau din categoria Gastronomie si diete.
Cartea a fost scrisa de catre Ta³thne Libor Maria. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 67.15lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 156 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.