Fii briliant – 31 de decizii zilnice pentru o viata stralucita PDF

5/5
Autor: Simon Bailey
ISBN: 9786068709253
Editura: Businesstech
Vezi cartea Fii briliant – 31 de decizii zilnice pentru o viata stralucita PDF scrisa de autorul Simon Bailey in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Businesstech in limba Romana, are 192 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Fii briliant – 31 de decizii zilnice pentru o viata stralucita este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Fii briliant – 31 de decizii zilnice pentru o viata stralucita

Alege sa fii briliant!

Te-ai saturat sa astepti cu sufletul la gura, mereu ingrijorat de cum vor merge lucrurile? Sau, pur si simplu, simti ca esti pregatit sa maresti turatia motoarelor si sa faci o schimbare semnificativa in viata, cariera sau afacerea ta? Daca raspunsul este DA la vreuna dintre aceste intrebari, atunci sa stii ca esti gata pentru o viata stralucita.

Simon T. Bailey stie ca fiecare om are potentialul de a fi briliant, daca se dezvolta prin educatia si actiunile potrivite, asa cum fiecare diamant are potentialul de a deveni un superb briliant daca este taiat si slefuit pentru a-i adauga valoare. De aceea te provoaca pe tine, cititorule, sa adopti o noua mentalitate si te ghideaza prin mesaje inspiratoare si pasi practici sa-ti creezi un viitor stralucit, nu doar sa supravietuiesti fara chef de la un salariu la altul. Asa cum dintre toate formele de diamant briliantul straluceste cel mai tare, pentru ca taietura lui optimizeaza modul in care este reflectata lumina, asa si tu vei straluci printre semenii tai, daca ii urmezi sfaturile.

Prin intermediul unui text usor de citit, indragitul autor si vorbitor te conduce prin cele opt domenii esentiale in care trebuie sa evoluezi permanent pentru a trai o viata prospera si fericita. Aceste domenii cheie pentru crestere si implinire acopera

cariera/afacerea l familia l emotiile l mentalitatea l sanatatea l viata sociala l spiritualitatea l finantele

Poti folosi lectiile cuprinse in paginile acestei carti pentru a imbunatati un domeniu specific sau cateva in acelasi timp. Pentru un impact maxim, materialul organizat in sectiuni scurte poate fi citit treptat, cate putin in fiecare zi. Lectura zilnica iti va asigura impulsul ce te va conduce de la realizari obisnuite, la performante si rezultate stralucite. Vei afla ce poti face pentru a adauga valoare vietii tale si cum sa faci ca lucrurile sa se intample.

ISBN: 9786068709253

Carti scrise de Simon Bailey

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Simon Bailey sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Simon Bailey
Traducator(i):
Cod: 9786068709253
Editura: Businesstech
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 192
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Simon Bailey. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 192 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.