Fiecare om cu clepsidra lui (autobiografie) PDF

5/5
Autor: Haralamb Zinca
ISBN: 9786069605479
Editura: Publisol
Vezi cartea Fiecare om cu clepsidra lui (autobiografie) PDF scrisa de autorul Haralamb Zinca in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Publisol in limba Romana, are 480 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29.9 Lei
Pretul cartii Fiecare om cu clepsidra lui (autobiografie) este de aproximativ 29.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Fiecare om cu clepsidra lui (autobiografie)

Ca multi romancieri, Haralamb Zinca a simtit nevoia sa evadeze din lumea fictiunii pentru a-si povesti viata asa cum a fost ea. Traind epoca in care literatura avea poate un rol mai important in transformarea vietii de zi cu zi, cu cenusiul ei apasator, autorul memorabilelor romane din seria B-39, Moartea vine pe banda de magnetofon sau Noaptea cea mai lung a a simtit, cu siguranta, nevoia sa relateze si istoria propriei existente, cu traumele, implinirile si neimplinirile ei. Fiecare om cu clepsidra lui nu e singurul text autobiografic al lui Zinca, dar acopera o perioada pe cat de exotica, pe atat de captivanta. Pe langa noi fragmente din copilaria petrecuta la Roman si Bucuresti, scriitorul isi reaminteste teribila perioada petre-cuta ca refugiat intr-un colhoz din Uzbekistan. Nu lipseste nici perioada in care se inroleaza voluntar in Armata Rosie, luptand impotriva nemtilor si infruntand viscolul, gerul, gloantele si moartea in Lituania si Prusia, la Knigsberg, unde traieste primele zile de dupa incetarea razboiului. Plina de verva, dar si de melancolie, cartea aceasta scoate din uitare o lume care nu ne mai e accesibila decat prin intermediul unor astfel de relatari.

ISBN: 9786069605479

Carti scrise de Haralamb Zinca

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Haralamb Zinca sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Haralamb Zinca
Traducator(i):
Cod: 9786069605479
Editura: Publisol
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 480
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Haralamb Zinca. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 480 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.