Farame de viata (Top 10+) PDF

5/5
Autor: Zeruya Shalev
ISBN: 9789734687312
Editura: Polirom
Vezi cartea Farame de viata (Top 10+) PDF scrisa de autorul Zeruya Shalev in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 472 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

34.95 Lei
Pretul cartii Farame de viata (Top 10+) este de aproximativ 34.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Farame de viata (Top 10+)

Prix Femina étranger 2014

Farame de viata exploreaza cu o patrundere psihologica si o sensibilitate remarcabile relatiile dintre parinti si copii.

Zacand la pat in micul ei apartament din Ierusalim, Hemda Horowitz isi analizeaza cu amaraciune intreaga viata: tineretea petrecuta in kibbutz, casatoria lipsita de iubire si instrainarea de cei doi copii ai ei, Avner si Dina. Numeroasele sale esecuri – ca fiica, sotie si mama – se rasfrang dezastruos asupra destinelor fiului si fiicei sale. Avner a ajuns un avocat mediocru, frustrat, prizonier intr-o casnicie plina de ranchiuna, iar Dina si-a sacrificat cariera universitara pentru a-i darui fiicei sale iubirea pe care n-a primit-o de la propria mama. Fiecare personaj incearca sa indrepte insa greselile trecutului si sa gaseasca o iesire din capcana prezentului dezolant.

ISBN: 9789734687312

Carti scrise de Zeruya Shalev

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Zeruya Shalev sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Zeruya Shalev
Traducator(i):
Cod: 9789734687312
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 472
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Zeruya Shalev. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 472 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.