Evaluare nationala 2022. Matematica. Teste de antrenament PDF

5/5
Autor: Camelia Elena Neta, Ciprian Constantin Neta
ISBN: 9786067820744
Editura: Corint
Vezi cartea Evaluare nationala 2022. Matematica. Teste de antrenament PDF scrisa de autorul Camelia Elena Neta, Ciprian Constantin Neta in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Corint in limba Romana, are 224 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

33.75 Lei
Pretul cartii Evaluare nationala 2022. Matematica. Teste de antrenament este de aproximativ 33.75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Evaluare nationala 2022. Matematica. Teste de antrenament

Teste de antrenament pentru Evaluarea Nationala. Matematica se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru examenul de Evaluare Nationala.

Este un instrument de recapitulare si de sistematizare a celor mai importante continuturi din programa scolara in vigoare, tinand cont in acelasi timp de competentele vizate de programa pentru examenul de Evaluare Nationala pentru absolventii de clasa a VIII-a.

Lucrarea este realizata sub forma a 40 de teste variate ca repertoriu tematic, proiectate in acord cu structura subiectului de examen. Toate testele sunt insotite de bareme si de sugestii de rezolvare, din dorinta de a prezenta anumite repere in redactarea raspunsurilor, lucrarea fiind gandita nu doar ca sprijin pentru invatare, ci si ca modalitate de evaluare sau autoevaluare.

ISBN: 9786067820744

Carti scrise de Camelia Elena Neta, Ciprian Constantin Neta

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Camelia Elena Neta, Ciprian Constantin Neta sau din categoria Clasa.
Autor(i): Camelia Elena Neta, Ciprian Constantin Neta
Traducator(i):
Cod: 9786067820744
Editura: Corint
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 224
Coperta: Hardcover
Categorie: Educationale
Sub-Categorie: Clasa

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Camelia Elena Neta, Ciprian Constantin Neta. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 33.75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 224 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Vezi si alte carti din categoria ,