Estul salbatic. Expeditiile razboiului finlandez spre est si criza est-europeana. 1918 -1921 – Aapo Roselius & Oula Silvennoinen PDF

5/5
Autor: Sigrid Crasnean, Zeina Todea
ISBN: 9786069682739
Editura: Lebada Neagra
Vezi cartea Estul salbatic. Expeditiile razboiului finlandez spre est si criza est-europeana. 1918 -1921 – Aapo Roselius & Oula Silvennoinen PDF scrisa de autorul Sigrid Crasnean, Zeina Todea in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Lebada Neagra in limba Romana, are 384 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

45 Lei
Pretul cartii Estul salbatic. Expeditiile razboiului finlandez spre est si criza est-europeana. 1918 -1921 – Aapo Roselius & Oula Silvennoinen este de aproximativ 45lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Estul salbatic. Expeditiile razboiului finlandez spre est si criza est-europeana. 1918 -1921 – Aapo Roselius & Oula Silvennoinen

Autor(i): Sigrid Crasnean, Zeina Todea
Traducator(i):
Cod: 9786069682739
Editura: Lebada Neagra
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 384
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Estul salbatic descrie evenimentele dramatice din anul 1919. in est, Primul Razboi Mondial nu s-a incheiat in noiembrie 1918. Dupa prabusirea Imperiului Rus si Revolutia Bolsevica, razboiul din Europa de Est a continuat ani de zile. Armatele revolutionare, contrarevolutionare si nationale ale noilor state s-au luptat pentru ramasitele imperiului distrus. Loteria de razboi i-a atras pe finlandezi, care sperau sa duca la indeplinire cel mai mare vis al nationalismului finlandez: Finlanda Mare.

Estul salbatic este povestea nespusa a anului 1919 si a razboaielor popoarelor inrudite, care au izbucnit pentru a extinde granitele Finlandei in Est. Este povestea Finlandei si a finlandezilor prinsi intr-o aventura violenta, trista si aproape tragicomica, in care pentru o clipa totul parea cu putinta.

De un realism tulburator, cartea este rezultatul unei munci asidue de cercetare. Romanul a fost nominalizat la premiul Finlandia pentru non-fictiune, cel mai prestigios premiu literar al tarii.

ISBN: 9786069682739

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Sigrid Crasnean, Zeina Todea sau din categoria stiinte umaniste.
Cartea a fost scrisa de catre Sigrid Crasnean, Zeina Todea. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Pretul cartii este de aproximativ 45lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.