Escapada (Top 10+) PDF

5/5
Autor: Lavinia Braniste
ISBN: 9789734687985
Editura: Polirom
Vezi cartea Escapada (Top 10+) PDF scrisa de autorul Lavinia Braniste in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 248 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

24.95 Lei
Pretul cartii Escapada (Top 10+) este de aproximativ 24.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Escapada (Top 10+)

Autor(i): Lavinia Braniste
Traducator(i):
Cod: 9789734687985
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 248
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

intruchipari ale omului modern preocupat de cariera si de statutul sau in societate, personajele Laviniei Braniste viseaza la imbogatire si recunoastere sociala, uitand de familie si de cei apropiati. De multe ori insa, munca pana la epuizare, obsesia pentru propria imagine si indepartarea de prieteni pot avea consecinte nebanuite. Fiecare text al Escapadei reda, subtilironic, imaginea mult amplificata a unei probleme provocate de stilul de viata actual. Munca intr-o mare companie, lumea universitara, intamplari marunte sau relatii esuate devin puncte de plecare pentru povesti cu talc, pline de farmec, al caror final este de multe ori lasat in voia imaginatiei cititorului.

ISBN: 9789734687985

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lavinia Braniste sau din categoria Literatura contemporana.
Cartea a fost scrisa de catre Lavinia Braniste. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 248 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.