Era sa fiu eu PDF

5/5
Autor: Ali Smith
ISBN: UNI978-606-8631-27-1
Editura: UNIVERS
Vezi cartea Era sa fiu eu PDF scrisa de autorul Ali Smith in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura UNIVERS, are 272 pagini si dimensiuni de 13 x 20 cm. Editia acestei carti este Necartonata.

Pretul Recomandat

24.96 Lei
Pretul cartii este de aproximativ 24.96lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Era sa fiu eu

Autor(i): Ali Smith
Traducator(i): Carmen Scarlet
Cod: UNI978-606-8631-27-1
Editura: UNIVERS
Editie: Necartonata
Anul aparitiei: 2014
Numar pagini: 272
Format/Dimensiuni:
Categorie: Beletristica
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Miles ia cina la niste oameni pe care nu-i cunoaste, invitat de un amic. Inainte de desert, se ridica de la masa, se duce la etaj si se incuie in camera de oaspeti. Refuza sa mai iasa de acolo. Refuza sa scoata vreun cuvant. Gazdele sunt innebunite, dar nu-l pot da afara. Vestea se intinde in toata tara, transformandu-se intr-un adevarat fenomen social si mediatic. Printre personajele implicate in povestea lui Miles, se numara o femeie intre doua varste, aflata intr-un moment de rascruce al vietii si al carierei ei, un barbat trecut de prima tinerete, afectat de pierderea partenerului de viata, o octogenara pe care familia vrea s-o interneze impotriva vointei ei intr-un camin de batrani si o fetita desteptissima de noua ani, a carei inteligenta precoce ii atrage antipatia colegilor si a profesorilor. Triumful cel mare al cartii e in slalomul innebunitor printre jocurile de cuvinte, care transforma Era sa fiu eu intr-o palpitanta cursa printre obstacole, ca un thriller lingvistic cu personaje experte in dezamorsarea bombelor de limbaj. Desi absent in cea mai mare parte a romanului, Miles marcheaza vietile celor din jur. In acelasi timp ne deschide ochii catre o realitate incomoda, una din care fiecare dintre noi si-ar putea dori sa evadeze, la un moment dat. Ti s-ar putea intampla si tie.

 

Cod carte: UNI978-606-8631-27-1

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ali Smith sau din categoria Literatura contemporana.
Cartea a fost scrisa de catre Ali Smith. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2014. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.96lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 272 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.