Elibereaza-te din temnita emotionala. Stresul, anxietatea, dependenta si fobiile iti blocheaza placerea de a trai si creativitatea PDF

5/5
Autor: Dr. Augusto Cury
ISBN: 9786066390323
Editura: For You
Vezi cartea Elibereaza-te din temnita emotionala. Stresul, anxietatea, dependenta si fobiile iti blocheaza placerea de a trai si creativitatea PDF scrisa de autorul Dr. Augusto Cury in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura For You in limba Romana, are 180 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

18 Lei
Pretul cartii Elibereaza-te din temnita emotionala. Stresul, anxietatea, dependenta si fobiile iti blocheaza placerea de a trai si creativitatea este de aproximativ 18lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Elibereaza-te din temnita emotionala. Stresul, anxietatea, dependenta si fobiile iti blocheaza placerea de a trai si creativitatea

Autor(i): Dr. Augusto Cury
Traducator(i):
Cod: 9786066390323
Editura: For You
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 180
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Spiritualitate si ezoterism

Tulburarile emotionale, respingerile, traumele, pierderile, frustrarile si stimulii stresanti sunt inregistrati in memorie ca zone de tensiune. Astfel, ne fabricam singuri o temnita redutabila…

Milioane de oameni sufera de frica, depresie, anxietate, stres, gelozie, dependente de substante nocive sau de persoane toxice. Nu este tarziu sa te eliberezi si sa fii stapanul vietii tale! Afla de la dr. Augusto Cury cum sa-ti dezvolti inteligenta emotionala si cum sa navighezi cu succes pe valurile emotiilor, astfel incat sa te bucuri de fericire, libertate si intelepciune in frumoasa si tumultuoasa noastra existenta.

ISBN: 9786066390323

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dr. Augusto Cury sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.
Pretul cartii este de aproximativ 18lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.