Dune Romanul grafic. Cartea I PDF

5/5
Autor: Brian Herbert, Kevin J. Anderson
ISBN: 9786064310811
Editura: Nemira
Vezi cartea Dune Romanul grafic. Cartea I PDF scrisa de autorul Brian Herbert, Kevin J. Anderson in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Nemira in limba Romana, are 176 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

59.99 Lei
Pretul cartii Dune Romanul grafic. Cartea I este de aproximativ 59.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dune Romanul grafic. Cartea I

Dune, capodopera science-fiction de proportii epice a lui Frank Herbert, este un roman a carui actiune se petrece intr-un viitor indepartat, intr-o societate feudala interstelara. Ne este relatata povestea lui Paul Atreides din momentul in care acesta si familia lui accepta controlul asupra planetei-desert Arrakis, unica sursa a celei mai importante si mai valorosase substante din univers.

Publicat in 1965 si adaptat acum ca roman grafic de catre Brian Herbert, fiul lui Frank Herbert, si de catre Kevin J. Anderson, autori a numeroase bestselleruri The New York Times, Dune exploreaza nu doar sentimentele personajelor, ci si interactiunile complexe ale politicii, religiei, ecologiei si tehnologiei. Toate ne sunt revelate in cadrul confruntarii dintre fortele Imperiului Galactic pentru obtinerea controlului asupra planetei Arrakis.

Dune este un amestec uluitor de aventura, misticism, activism pentru conservarea mediului si politica, transformat acum vizual de catre Raúl Allén si Patricia Martín intr-o poveste puternica si fantastica, pentru o noua generatie de cititori.

ISBN: 9786064310811

Carti scrise de Brian Herbert, Kevin J. Anderson

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Brian Herbert, Kevin J. Anderson sau din categoria .
Autor(i): Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Traducator(i):
Cod: 9786064310811
Editura: Nemira
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 176
Coperta: Paperback
Categorie: Benzi desenate si romane grafice
Sub-Categorie:

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Brian Herbert, Kevin J. Anderson. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 176 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.