Drumuri spirituale. Mica antologie din cele mai frumoase texte tibetane PDF

5/5
Autor: Matthieu Ricard
ISBN: 9786067972290
Editura: scoala Ardeleana
Vezi cartea Drumuri spirituale. Mica antologie din cele mai frumoase texte tibetane PDF scrisa de autorul Matthieu Ricard in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura scoala Ardeleana in limba Romana, are 460 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

46 Lei
Pretul cartii Drumuri spirituale. Mica antologie din cele mai frumoase texte tibetane este de aproximativ 46lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Drumuri spirituale. Mica antologie din cele mai frumoase texte tibetane

Autor(i): Matthieu Ricard
Traducator(i):
Cod: 9786067972290
Editura: scoala Ardeleana
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 460
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Spiritualitate si ezoterism

Un voiaj initiatic pasionant in inima budismului…

Matthieu Ricard nu este numai unul dintre ambasadorii cei mai populari ai budismului in Franta, dar si un fidel mesager intre aceasta filosofie si occidentalii, tot mai numerosi, care sunt interesati de ea.
in afara de acest rol, el traduce, de patruzeci de ani de cand traieste in Orient, marile texte ale literaturii budiste tibetane. Este rodul muncii de o viata pe care ni-l propune de-a lungul acestei selectii a traducerilor. Nu e o antologie exhaustiva, ci o alegere, destinata marelui public, a textelor pe care le-a descoperit si cultivat in propriul sau drum spiritual – pe aceeasi linie pe care se inscrie si Arta Meditatiei.
Reflectand esenta caii budiste, comentata succesiv de Matthieu Ricard cu un remarcabil simt al pedagogiei, Drumuri spirituale ofera o apropiere perfect accesibila de filosofia fondata pe iubirea altruista, compasiunea si dezvoltarea calitatilor umane: atatea binefaceri pe care aceasta carte le poate aduce fiecaruia in societatea noastra care sufera de individualism si de materialism.

ISBN: 9786067972290

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Matthieu Ricard sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.
Cartea a fost scrisa de catre Matthieu Ricard. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 46lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 460 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.