Dreptul muncii. Teorie si practica judiciara – 2021 PDF

5/5
Autor: Adela Lacramioara Sabadus, Andreea Claudia Pascu, Andreea Pui, Mihaita-Adrian Pui, Raluca Hategan-Rozsnayai, Robert Ardelean, Simida Bulboaca
ISBN: 9786063908866
Editura: Universul Juridic
Vezi cartea Dreptul muncii. Teorie si practica judiciara – 2021 PDF scrisa de autorul Adela Lacramioara Sabadus, Andreea Claudia Pascu, Andreea Pui, Mihaita-Adrian Pui, Raluca Hategan-Rozsnayai, Robert Ardelean, Simida Bulboaca in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Universul Juridic in limba Romana, are 558 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

84.15 Lei
Pretul cartii Dreptul muncii. Teorie si practica judiciara – 2021 este de aproximativ 84.15lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dreptul muncii. Teorie si practica judiciara – 2021

Cuprinzand 14 capitole (I. Accidente de munca, II. Concedieri, III. Evaluare personala, IV. Modificarea unilaterala a contractului individual de munca, V. Modificarea locului muncii, VI. Modificarea felului muncii, VII. Modificarea salariului, VIII. Modificarea timpului de munca si odihna si durata contractului, IX. Nulitatea contractului individual de munca, X. Drepturi banesti, XI. Despagubiri si pretentii, XII. Sarcina probei, XIII. Expertiza contabila, XIV. Clauza penala in contractul individual de munca), lucrarea, elaborata sub coordonarea domnului av. dr. Florin Ludusan, este alcatuita dintr-o parte de legislatie, una de doctrina si una de practica judiciara, aspect aplicat pentru toate capitolele, tocmai pentru a constitui un suport cat mai complex in ceea ce priveste dreptul muncii.

Atat capitolele, cat si subdiviziunile acestora au un titlu sugestiv, astfel ca este foarte usor de determinat ceea ce prezinta interes pentru cititor si de selectat informatia de care are nevoie, structura fiind caracterizata de lizibilitate si comprehensibilitate. Continutul este cuprinzator si este redactat in asa fel incat sa fie accesibil pentru persoane din arii diferite, netinand cont de nivelul de pregatire profesionala.

Lucrarea a fost creata cu scopul de a facilita munca celor interesati de raporturile juridice de munca, fie ca este vorba de practicieni, teoreticieni sau simpli pasionati de acest domeniu vast. Caracterul veridic este garantat de utilizarea hotararilor instantelor judecatoresti de toate gradele, asadar reprezinta si un suport pentru persoanele care se pot regasi in situatii similare, existand exemple numeroase pentru a cuprinde o arie cat mai intinsa a dreptului muncii.

ISBN: 9786063908866

Carti scrise de Adela Lacramioara Sabadus, Andreea Claudia Pascu, Andreea Pui, Mihaita-Adrian Pui, Raluca Hategan-Rozsnayai, Robert Ardelean, Simida Bulboaca

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adela Lacramioara Sabadus, Andreea Claudia Pascu, Andreea Pui, Mihaita-Adrian Pui, Raluca Hategan-Rozsnayai, Robert Ardelean, Simida Bulboaca sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Adela Lacramioara Sabadus, Andreea Claudia Pascu, Andreea Pui, Mihaita-Adrian Pui, Raluca Hategan-Rozsnayai, Robert Ardelean, Simida Bulboaca
Traducator(i):
Cod: 9786063908866
Editura: Universul Juridic
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 558
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adela Lacramioara Sabadus, Andreea Claudia Pascu, Andreea Pui, Mihaita-Adrian Pui, Raluca Hategan-Rozsnayai, Robert Ardelean, Simida Bulboaca. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 84.15lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 558 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.