Dreptul concurentei. Editia a 2-a PDF

5/5
Autor: Adriana Almasan
ISBN: 9786062718657
Editura: Hamangiu
Vezi cartea Dreptul concurentei. Editia a 2-a PDF scrisa de autorul Adriana Almasan in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Hamangiu in limba Romana, are 416 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

90 Lei
Pretul cartii Dreptul concurentei. Editia a 2-a este de aproximativ 90lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dreptul concurentei. Editia a 2-a

Autor(i): Adriana Almasan
Traducator(i):
Cod: 9786062718657
Editura: Hamangiu
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 416
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Primul manual complet publicat in Romania care se adreseaza incepatorilor in acest domeniu, Curs universitar. Dreptul concurentei prezinta materia dintr-o perspectiva accesibila si practica, explicand informatia de baza cu care opereaza dreptul concurentei.
Lucrarea este structurata in douasprezece capitole care parcurg materiile de drept al concurentei si un capitol final de teorie a acestuia, folosind exemple, aplicatii practice si concluzii rezumative.
Cursul universitar este dedicat cu precadere studentilor care parcurg la nivel introductiv dreptul concurentei, precum si masteranzilor care urmeaza studii aprofundate de dreptul concurentei, insa poate fi folosit deopotriva si de practicieni, in considerarea structurii pragmatice a cartii.

ISBN: 9786062718657

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adriana Almasan sau din categoria Drept si legislatie.
Cartea a fost scrisa de catre Adriana Almasan. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 90lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 416 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.