Drept comercial. Editia a 4-a PDF

5/5
Autor: Vasile Nemes
ISBN: 9786062718886
Editura: Hamangiu
Vezi cartea Drept comercial. Editia a 4-a PDF scrisa de autorul Vasile Nemes in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Hamangiu in limba Romana, are 640 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

120 Lei
Pretul cartii Drept comercial. Editia a 4-a este de aproximativ 120lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Drept comercial. Editia a 4-a

in contextul prefacerilor legislative aduse de Cod civil, intrat in vigoare in anul 2011, de Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dar si a abrogarii substantiale a Codului comercial, temelia dreptului comercial a fost restructurata semnificativ, fiind adaptata noilor nevoi pe care societatea le impune, dar nicidecum desfiintata.

Acest curs de Drept comercial, ajuns la edit ia a 4-a, este elaborat in noua matca a principiilor Codului civil actual, fiind abordate si dezvoltate conceptele clasice ale dreptului comercial (fondul de comert, auxiliarii comerciantilor, societatile – astfel cum au fost modificate prin Legea de punere in aplicare a Codului de procedura civila –, titlurile comerciale, procedura insolventei etc.), dar si notiuni relativ noi in peisajul juridic actual, precum conceptele de intreprindere comerciala, societate europeana, profesionist, fiducie, concordat preventiv, mandat ad-hoc, insolventa persoanei fizice etc.

incepand cu edit ia a 3-a, cursul a fost imbogatit semnificativ cu solutii de practica judiciara si cu explicatii suplimentare, delimitate de restul textului printr-un font diferit, astfel incat notiunea teoretica enuntata in textele legale sa poata fi accesibila, mai usor de inteles. Am dorit prin aceste completari atragerea celui care ia contact cu lectia de drept comercial, dincolo de teorie, din impersonal, in lumea reala, dinamica, a oamenilor care cauta si gasesc solutii la probleme cu profesionisti, cu societati, cu reorganizari judiciare si cu insolvente, o deschidere a viitorului practician catre scena vasta a adevaratului drept comercial care se joaca dincolo de carti, in fata instantelor de judecata.

Prezenta editie a 4-a a fost revizuita si actualizata cu toate modificarile legislative intervenite pana la data de 15 octombrie 2021.

ISBN: 9786062718886

Carti scrise de Vasile Nemes

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Vasile Nemes sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Vasile Nemes
Traducator(i):
Cod: 9786062718886
Editura: Hamangiu
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 640
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Vasile Nemes. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 120lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 640 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.