Dragostea mea e nemuritoare.Sf Parascheva de la Iasi .Viata, minunile, rugaciuni PDF

5/5
Autor: ***
ISBN: 9789731368290
Editura: Sophia
Vezi cartea Dragostea mea e nemuritoare.Sf Parascheva de la Iasi .Viata, minunile, rugaciuni PDF scrisa de autorul *** in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Sophia in limba Romana, are 160 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

15 Lei
Pretul cartii Dragostea mea e nemuritoare.Sf Parascheva de la Iasi .Viata, minunile, rugaciuni este de aproximativ 15lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dragostea mea e nemuritoare.Sf Parascheva de la Iasi .Viata, minunile, rugaciuni

in curgerea celor noua veacuri de cand Dumnezeu a randuit sa fie descoperite moastele Sfintei Parascheva, acestea s-au dovedit a fi un neincetat izvor de binecuvantare si insanatosire trupeasca si sufleteasca pentru toti cei care in rugaciune au chemat-o pe Cuvioasa sa le fie mijlocitoare. Pe drept cuvant, se poate spune ca minunile Sfintei sunt nenumarate precum nisipul marii. insusi chipul in care Domnul pazeste sfintele moaste ale Cuvioasei, este unul minunat, caci iata, de mai bine de noua sute de ani ele au ramas nestricacioase si binemirositoare.
Te-ai invesmantat cu smerenia dumnezeiasca, iar inima ta iubitoare de Hristos s-a facut cuprindere a suspinului Duhului Sfant, Preacuvioasa Maica Parascheva. De aceea, plecandu-ne cu umilinta inaintea s?ntelor tale moaste, te rugam sa vindeci orbirea su?etelor noastre mandre si sa ne arati adancul de smerenie care iti da putere sa daruiesti tuturor milostivire si neincetata mijlocire catre Dumnezeu.

ISBN: 9789731368290

Carti scrise de ***

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre *** sau din categoria Religie.
Autor(i): ***
Traducator(i):
Cod: 9789731368290
Editura: Sophia
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 160
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre ***. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 15lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 160 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.