Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri PDF

5/5
Autor: Valerie Di Daniel
ISBN: 9786069707456
Editura: Philobia
Vezi cartea Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri PDF scrisa de autorul Valerie Di Daniel in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 112 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

20.8 Lei
Pretul cartii Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri este de aproximativ 20.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri

Daca faci parte dintre persoanele care gandesc incontinuu si se simt peste masura de coplesite din aceasta cauza, visand sa aiba la indemana un buton de pornire si de oprire a gandurilor, atunci inseamna ca starea ta de bine si viata de zi cu zi iti sunt afectate si te afli in cautare de solutii.Exercitiile propuse de autoare sunt concepute pentru a te indruma in demersul de stimulare a gandirii constiente, care te ajuta sa traiesti in prezent, sa te cunosti mai bine, sa te afli la carma propriei vieti si sa intri din nou in legatura cu natura ta profunda. in plus, te vei simti eliberat de gandurile fantoma provenite din trecut si de cele care descriu asteptari in privinta viitorului, invatand sa te bucuri pur si simplu de viata pe care o ai.

ISBN: 9786069707456

Carti scrise de Valerie Di Daniel

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Valerie Di Daniel sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Valerie Di Daniel
Traducator(i):
Cod: 9786069707456
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 112
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Valerie Di Daniel. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 112 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.