Doar 5 somnici pan’ la Craciun PDF

5/5
Autor: Jimmy Fallon
ISBN: 9786069784532
Editura: Pandora M
Vezi cartea Doar 5 somnici pan’ la Craciun PDF scrisa de autorul Jimmy Fallon in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Pandora M in limba Romana, are 48 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29 Lei
Pretul cartii Doar 5 somnici pan’ la Craciun este de aproximativ 29lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Doar 5 somnici pan’ la Craciun

Ne nastem cu dorinta de a ne minuna, de a ne entuziasma si a fi fericiti. Credeti in magie! – Jimmy FallonO carte plina de spiritul Craciunului scrisa de Jimmy Fallon, gazda emisiunii The Tonight Show de la NBC si autorul de bestseleruri New York Times.Doar 5 somnici pan’ la Craciun! iti vine sa crezi ca este aici?
stiu ca Mos Craciun vine in curand pentru ca am fost cuminte tot anul.Toti cei care au crescut sarbatorind Craciunul isi amintesc de emotia care inconjoara acesta zi magica. Dar de ce sa nu facem ultima saptamana pana la Craciun mai distractiva numarand cate nopti mai sunt pana la sosirea lui Mos Craciun si a renilor lui?Doar 5 somnici pan’ la Craciun insotita de ilustratiile absolut incantatoare ale lui Rich Deas si de umorul lui Jimmy Fallon, pregateste cititorii pentru cea mai interesanta saptamana a anului.

ISBN: 9786069784532

Carti scrise de Jimmy Fallon

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jimmy Fallon sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Jimmy Fallon
Traducator(i):
Cod: 9786069784532
Editura: Pandora M
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 48
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jimmy Fallon. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 48 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.