Dincolo de cuvinte PDF

5/5
Autor: Lucia Popescu
ISBN: 9786068038483
Editura: BMI
Vezi cartea Dincolo de cuvinte PDF scrisa de autorul Lucia Popescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura BMI in limba Romana, are 226 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

45 Lei
Pretul cartii Dincolo de cuvinte este de aproximativ 45lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dincolo de cuvinte

Volumul le este dedicat celor care cauta continuu hrana pentru minte-suflet sau vindecare dupa disparitia cuiva drag. „Caci este principalul motiv pentru care fac aceasta carte publica: sa cuvant(ez) impreuna cu cei care simt si gandesc asemanator. Ea isi propune sa aseze in cuvinte iubirea, fericirea, suferinta, viata, apropierea mortii, traite in absenta cuvintelor.”

„Dincolo de cuvinte” este un jurnal al eliberarii, jumatate real, jumatate imaginar, dedicat celor care au nevoie sa transpuna in cuvinte experiente asemanatoare. O forma de autovindecare prin scris, o eliberare de suferinta, permitand continuarea vietii in constienta si acceptare.

Despre iubire si disperare, despre viata si moarte, despre curaj si teama, despre real, virtual si imaginar. Unde realul este, in principal, perceptia extrasenzoriala.

ISBN: 9786068038483

Carti scrise de Lucia Popescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lucia Popescu sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Lucia Popescu
Traducator(i):
Cod: 9786068038483
Editura: BMI
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 226
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Lucia Popescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 45lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 226 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.