Dezvolta abilitatile sociale ale copilului tau. Peste 150 de activitati pentru a-l invata sa-si faca prieteni, sa-si gestioneze emotiile si sa comunice PDF

5/5
Autor: Keri K. Powers
ISBN: 9789734686902
Editura: Polirom
Vezi cartea Dezvolta abilitatile sociale ale copilului tau. Peste 150 de activitati pentru a-l invata sa-si faca prieteni, sa-si gestioneze emotiile si sa comunice PDF scrisa de autorul Keri K. Powers in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 392 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

44.95 Lei
Pretul cartii Dezvolta abilitatile sociale ale copilului tau. Peste 150 de activitati pentru a-l invata sa-si faca prieteni, sa-si gestioneze emotiile si sa comunice este de aproximativ 44.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dezvolta abilitatile sociale ale copilului tau. Peste 150 de activitati pentru a-l invata sa-si faca prieteni, sa-si gestioneze emotiile si sa comunice

De la contactul vizual pana la angajarea intr-o conversatie, dezvoltarea abilitatilor sociale ale copiului este un factor important pentru succesul sau la scoala, iar mai tarziu la locul de munca si in viata, in general. Ca sa functioneze eficient in sfera sociala, copilul tau trebuie sa invete sa recunoasca, sa interpreteze si sa raspunda in mod adecvat tuturor situatiilor sociale, pentru a concilia propriile nevoi si asteptari cu cele ale altora. Cele peste 150 de activitati, concepute pentru a-i invata pe copiii intre 1 si 8 ani abilitatile sociale prin intermediul jocurilor, pot fi initiate nu numai de cadrele didactice, ci si de parinti. Folosteste-le pentru a-ti dezvolta relatia cu copilul si a-l ajuta sa inteleaga lumea si pe oamenii din jur si bucurati-va de timpul in care cresteti impreuna!

ISBN: 9789734686902

Carti scrise de Keri K. Powers

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Keri K. Powers sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Autor(i): Keri K. Powers
Traducator(i):
Cod: 9789734686902
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 392
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

Intrebari Frecvente