Deviaza. stiinta de a privi diferit PDF

5/5
Autor: Beau Lotto
ISBN: 9786064410351
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Deviaza. stiinta de a privi diferit PDF scrisa de autorul Beau Lotto in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 424 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49.3 Lei
Pretul cartii Deviaza. stiinta de a privi diferit este de aproximativ 49.3lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Deviaza. stiinta de a privi diferit

Chiar in momentul in care citesti acest text, creierul tau se bazeaza pe presupuneri care s-au dovedit folositoare in trecut. Doar ca ele nu au nicio legatura cu vreun adevar obiectiv. Nu e insa cazul sa intri in panica.

Asa cum demonstreaza Beau Lotto, a nu vedea realitatea este esential pentru capacitatea noastra de adaptare: asta inseamna ca ne schimbam in permanenta modul de a percepe si, odata cu el, creierul si chiar mediul in care traim, pentru a evolua. in acest sens, e mult mai important ce nu stim decat ce stim. intreaga noastra existenta este un urias laborator, in care experimentam fara oprire.

Acum, ca ai aflat aceste lucruri, in mintea ta deja se materializeaza noi posibilitati de cunoastere. Iar daca vei citi aceasta carte, ele se vor multiplica si vei incepe o aventura intelectuala plina de suspans, surprize si revelatii.

ISBN: 9786064410351

Carti scrise de Beau Lotto

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Beau Lotto sau din categoria stiinta si tehnica.
Autor(i): Beau Lotto
Traducator(i):
Cod: 9786064410351
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 424
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinta si tehnica

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Beau Lotto. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.3lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 424 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.