Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I PDF

5/5
Autor: Gabriel Mugurel Dragomir
ISBN: 9786062614270
Editura: Pro Universitaria
Vezi cartea Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I PDF scrisa de autorul Gabriel Mugurel Dragomir in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Pro Universitaria in limba Romana, are 210 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

27.2 Lei
Pretul cartii Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I este de aproximativ 27.2lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I

Paginile ce alcatuiesc aceasta lucrare pun in discutie complexitatea fenomenului deviantei, particularitatile sub care aceasta se exprima la varsta adolescentei, ca si inraurirea unora dintre evenimentele si productiile media asupra comportamentului copiilor si tinerilor.
Am considerat de la inceput ca problema deviantei si delincventei juvenile este una nu doar foarte complexa, dar si de interes pentru cercetarea stiintifica actuala, aceasta in conditiile in care si in Romania fenomenul pre-delincventei si cel al criminalitatii iau amploare. Sunt constient nu doar de faptul ca cercetarile psihosociologice in domeniu au si valoare si trecut, dar stiu si ca fenomenele asupra carora ma aplec sunt, in acelasi timp, incomode pentru spatiul social, dar si provocatoare pentru cunoastere. in plus, are si pentru mine semnificatie faptul ca realitatea cruda a delincventei juvenile este intampinata adesea, fie printr-o capacitate institutionala diminuata in a gasi intotdeauna mijloacele eficiente de a stopa tendintele de crestere ale fenomenului infractional, fie prin raspunsul – adesea inadecvat si doar agresiv – pe care adultii mediului social, in general, il dau la intalnirea cu fenomenul transgesarii normelor de catre adolescent.

ISBN: 9786062614270

Carti scrise de Gabriel Mugurel Dragomir

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Gabriel Mugurel Dragomir sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Gabriel Mugurel Dragomir
Traducator(i):
Cod: 9786062614270
Editura: Pro Universitaria
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 210
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Gabriel Mugurel Dragomir. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 27.2lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 210 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.