Detinut politic si presedinte. Singur impotriva sistemului PDF

5/5
Autor: Vaclav Havel
ISBN: 9786064410559
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Detinut politic si presedinte. Singur impotriva sistemului PDF scrisa de autorul Vaclav Havel in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 608 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

63.75 Lei
Pretul cartii Detinut politic si presedinte. Singur impotriva sistemului este de aproximativ 63.75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Detinut politic si presedinte. Singur impotriva sistemului

Premiul Sonning

Premiul Ghandi pentru Pace

Premiul Viitorul Sperantei

Cele doua ipostaze ale aceleiasi personalitati complexe, Václav Havel, disidentul si presedintele, se intalnesc in paginile acestui volum pentru a pune in lumina un simbol al unor intregi generatii, nu doar de cehi si slovaci, cat mai ales de europeni. Caci in aceasta veche si mare familie, Europa de Est s-a confruntat in istorie cu un destin total diferit fata de vecinii din Vest.

Prin contributia sa la un parcurs democratic atat al Republicii Cehe, cat si al intregii regiuni estice europene, Havel a fost intruparea ideii ca este posibil ca un eseist si dramaturg vizionar sa isi puna mantia politica, aducand astfel un final fericit povestii tragice a totalitarismului si, mai mult decat atat, oferind intregii lumi o perspectiva noua, limpede si plina de speranta. indemnul de a trai in adevar este teza fundamentala a textelor sale, care marcheaza nu doar destinele personajelor cuprinse in ele, ci si pe ale tuturor oamenilor care au crezut in el, reusind, ca atare, sa materializeze binele politic si ideologic.

ISBN: 9786064410559

Carti scrise de Vaclav Havel

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Vaclav Havel sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Vaclav Havel
Traducator(i):
Cod: 9786064410559
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 608
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Vaclav Havel. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 63.75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 608 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.