Despre sensul vietii PDF

5/5
Autor: Mihai Morar, Parintele Constantin Necula
ISBN: 9786069748534
Editura: Bookzone
Vezi cartea Despre sensul vietii PDF scrisa de autorul Mihai Morar, Parintele Constantin Necula in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Bookzone in limba Romana, are 200 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

49 Lei
Pretul cartii Despre sensul vietii este de aproximativ 49lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Despre sensul vietii

O invitatie la unitate, credinta si adevar

Cuvintele Parintelui Necula creeaza punti intre religii, intre credinciosi si atei, aducand oamenii mai aproape de marile adevaruri ale invataturilor crestine. intr-o epoca a deznadejdii si a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar si Parintele Necula abordeaza fara teama subiectele dificile ale actualitatii. Fiecare raspuns oferit la intrebarile pline de miez adresate de Mihai Morar incurajeaza cititorii sa-si pastreze intotdeauna speranta si credinta. Astfel, pagina cu pagina, se contureaza un alt mod de a privi lumea si problemele sale, adoptand o perspectiva plina de intelegere, iubire si incredere in puterea si frumusetea Lui Dumnezeu.

„Ce ar mai fi de zis? O vom face probabil in timpul cat Dumnezeu ne va ingadui sa o mai facem. Cand vom fi plecati, undeva, intr-un colt de biblioteca si aceasta rogojina de carte pe care ne-am lasat sufletele la vedere. Multumesc, Mihai, pentru prietenie. si celor ce ne sunt prieteni ori dusmani, deopotriva, sanatate. Nu mai e vreme de ura. De muscat din morminte. Din vazduh, din bunici si parinti. E vremea sa cautam sens vietilor noastre. ” – Parintele Constantin Necula

Citat din carte

„Mihai, nu exista lege care sa ne faca sa ne iubim! Poti sa dai cate decrete vrei, oricate hotarari de Consiliu National al nu-stiu-cui, n-are nicio treaba, n-are! Iubirea nu incape in lege! Ea e exercitiul cel mai bun de supravietuire!”


Fragment din carte

Largiti si voi inimile voastre

Mihai Morar: Cum ne putem intari intai increderea in oameni, cum ne putem intari credinta? Pentru ca eu cred ca suntem intr-o perioada in care lumea e-ntr-o grava suferinta si fiindca s-au daramat temeliile acestea, ale increderii.

Parintele Constantin Necula: Cred ca primul exercitiu pe care trebuie sa-l facem e cel de rabdare! E cel de rabdare, da. Sa avem rabdare, cu noi, cu cei de langa noi! Are Parintele Zaharia Zaharou un titlu la o carte, un citat din Sfantul Apostol Pavel: Largiti si voi inimile voastre! Ca trebuie largite inimile, e musai sa facem mai intai asta, suntem prea fitosi in crestinismul nostru! Prea credem ca noi le stim pe toate, ca la noi e adevarul absolut. Da, dar este si pe raft la altii, adica, trebuie sa intelegem, nu avem o farmacie de adevaruri: „Buna dimineata, va rog, 200 de grame de credinta si 5 de nadejde!”, n-avem de unde lua. (…) Eu cred in oamenii care au curaj sa ridice crucea. Ca David in fata lui Goliat. Pustiul ala a avut curaj sa ia prastia si sa-l loveasca pe Goliat. Atat trebuie, doar putin curaj. Chiar daca pare inegal ce se-ntampla cu noi, moartea-i mult mai cotropitoare!

Mihai Morar: Dar pentru curaj iti trebuie o inima mare si pentru o inima mare trebuie sa-ti largesti inima… mica! Care-i stramta de cele mai multe ori!


ISBN: 9786069748534

Carti scrise de Mihai Morar, Parintele Constantin Necula

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Mihai Morar, Parintele Constantin Necula sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Mihai Morar, Parintele Constantin Necula
Traducator(i):
Cod: 9786069748534
Editura: Bookzone
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 200
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Mihai Morar, Parintele Constantin Necula. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 200 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.