Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) PDF

5/5
Autor: Dionisie Areopagitul
ISBN: 9789734687305
Editura: Polirom
Vezi cartea Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) PDF scrisa de autorul Dionisie Areopagitul in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 344 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

44.95 Lei
Pretul cartii Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) este de aproximativ 44.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Despre ierarhia cereasca (editie bilingva)

Despre ierarhia cereasca este al treilea tratat din corpusul areopagitic pe care il oferim publicului intr-o noua traducere, dupa Despre numele divine si Teologia mistica. Departe de a fi o simpla expunere dogmatica a nivelurilor ingeresti, scrierea este o meditatie asupra manierei complexe in care lucreaza providenta divina. Prin ingeri, dumnezeirea transmite darul sau de lumina primordial. in plus, prezenta ingerilor este ea insasi revelata in Scripturi prin imagini si simboluri, in mod providential. in cele din urma, explicarea acestor imagini are scopul de a trezi in noi imitarea ingereasca, facandu-ne sa intram in logica providentei divine, ca impreuna-lucratori ai ei. Astfel, tratatul nu este doar despre ingeri, ci devine el insusi un act ierarhic, sub calauzirea angelica.

ISBN: 9789734687305

Carti scrise de Dionisie Areopagitul

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dionisie Areopagitul sau din categoria Religie.
Autor(i): Dionisie Areopagitul
Traducator(i):
Cod: 9789734687305
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 344
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Dionisie Areopagitul. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 44.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 344 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.