Despre casatorie PDF

5/5
Autor: Niilo Rasanen, Paivi Rasanen
ISBN: CCA978-606-732-117-3
Editura: CASA CARTII
Vezi cartea Despre casatorie PDF scrisa de autorul Niilo Rasanen, Paivi Rasanen in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura CASA CARTII, are 92 pagini si dimensiuni de 210 x 140 x 8 mm. Editia acestei carti este Necartonata.

Pretul Recomandat

13 Lei
Pretul cartii este de aproximativ 13lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Despre casatorie

Autor(i): Niilo Rasanen, Paivi Rasanen
Traducator(i): Laurentiu Pascuti
Cod: CCA978-606-732-117-3
Editura: CASA CARTII
Editie: Necartonata
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 92
Format/Dimensiuni:
Categorie: Religie
Sub-Categorie: Crestinism
…barbat si femeie i-a creat.
Vreme de doua milenii, Biserica a sustinut in unanimitate ca o casatorie este unirea dintre un barbat si o femeie. Biblia nu este confuza in perspectiva sa asupra casatoriei, ci cat se poate de clara. Atunci de ce este atat de dificil de abordat acest subiect? Sustinatorii parteneriatelor homosexuale au incercat sa revendice institutia casatoriei si pentru cuplurile de acelasi sex si sa obtina acceptarea lor unanima, inclusiv de catre biserica. Neutralitatea de gen consacra existenta unui numar foarte mare de genuri sau a unui adevarat continuum fluid de genuri. Recunoastem in acest demers dorinta de a desfiinta sistemul de gen bazat pe existenta a doua genuri diferite. Deplangem totodata lipsa discernamantului cu care aceasta ideologie a fost sustinuta de anumite biserici din lume. Cartea aceasta este o raspicata declaratie de sustinere a perspectivei crestine asupra casatoriei, semnata de familia Paivi si Niilo Rasanen. Structura cartii o recomanda pentru a fi utilizata in dezbateri in grupuri restranse.
Paivi Rasanen este medic si membra in parlamentul finlandez. Din iunie 2011 pana in mai 2015 a servit ca ministru de interne al Finlandei. 
Niilo Rasanen este doctor in teologie si directorul Colegiului luteran de misiune din Finlanda. Structura cartii o recomanda pentru a fi utilizata in dezbateri in grupuri restranse.

Cod carte: CCA978-606-732-117-3

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Niilo Rasanen, Paivi Rasanen sau din categoria Crestinism.
Cartea a fost scrisa de catre Niilo Rasanen, Paivi Rasanen. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2019. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 13lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 92 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.