Deseneaza folosind ochiul dominant. Descifrarea modului in care percepem, cream si invatam PDF

5/5
Autor: Betty Edwards
ISBN: 9786063380471
Editura: Litera
Vezi cartea Deseneaza folosind ochiul dominant. Descifrarea modului in care percepem, cream si invatam PDF scrisa de autorul Betty Edwards in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Litera in limba Romana, are 176 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

59.9 Lei
Pretul cartii Deseneaza folosind ochiul dominant. Descifrarea modului in care percepem, cream si invatam este de aproximativ 59.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Deseneaza folosind ochiul dominant. Descifrarea modului in care percepem, cream si invatam

in acest volum, Edwards clarifica o alta piesa din puzzle-ul creativitatii, dezvaluind rolul pe care ochiul nostru dominant il joaca in modul in care percepem, cream si suntem vazuti de ceilalti. Studiile arata ca, asa cum suntem dreptaci sau stangaci, fiecare avem un ochi dominant care corespunde emisferei dominante din creierul nostru. invatand caracteristicile fiecaruia si incercand exercitiile de desen simple din aceasta carte, vei capata informatii noi despre modul in care percepi, gandesti si creezi. Vei invata cum sa vezi cu adevarat, nu doar sa privesti.

Bogat ilustrat, acest ghid remarcabil te poarta prin istoria artei, prin psihologie si prin procesul creativ si este o lectura necesara tuturor celor care cauta sa-si imbogateasca intelegerea artei, a creierului si a propriei persoane.

ISBN: 9786063380471

Carti scrise de Betty Edwards

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Betty Edwards sau din categoria Arta, arhitectura si design.
Autor(i): Betty Edwards
Traducator(i):
Cod: 9786063380471
Editura: Litera
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 176
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Arta, arhitectura si design

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Betty Edwards. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 176 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.