Dependenti de mancare PDF

5/5
Autor: Michael Moss
ISBN: POL978-973-46-8682-7
Editura: POLIROM
Vezi cartea Dependenti de mancare PDF scrisa de autorul Michael Moss in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura POLIROM, are 312 pagini si dimensiuni de 200 x 135 x 19. Editia acestei carti este 0.

Pretul Recomandat

31.16 Lei
Pretul cartii Dependenti de mancare este de aproximativ 31.16lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dependenti de mancare

Dependenti de mancare. Alimentele, liberul-arbitru si cum ne exploateaza adictiile marile corporatii alimentare

 

• Autorul este laureat al Premiului Pulitzer

Reporterul american de investigatii si laureat al Premiului Pulitzer Michael Moss ne dezvaluie in lucrarea de fata ceea ce oamenii de stiinta si lumea medicala stiu deja de mai multe decenii, si anume ca unele alimente au o capacitate de a crea dependenta mai mare decat cea a tigarilor, a drogurilor sau a alcoolului. Cunoscand aceste lucruri, marile companii producatoare de alimente si laboratoarele de chimie alimentara au creat numerosi aditivi si apeleaza la tot felul de subterfugii comerciale cu scopul de a ne face tot mai dependenti de produsele lor. In paralel cu aceste eforturi sustinute, incidenta obezitatii, mai ales in randul populatiei tinere, continua sa creasca.
 
Relatare captivanta despre batalii duse in instanta, campanii de marketing inselatoare si cele mai recente descoperiri stiintifice din domeniul alimentatiei care au provocat actuala criza de sanatate publica din multe tari ale lumii, cartea ne arata de ce este mai important ca oricand sa stim cu ce ne hranim de fapt si cum actioneaza industria alimentara pentru a ne determina sa mancam cat mai mult.
 
Captivanta. – The Wall Street Journal
 
Moss argumenteaza ca liberul-arbitru este o iluzie, cel putin in ce priveste anumite alimente. Si are dreptate. – The New York Times

Traducere din limba engleza si note de Oana Gavrila

Cod carte: POL978-973-46-8682-7

Carti scrise de Michael Moss

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Michael Moss sau din categoria Medicina Pentru Toti.
Autor(i): Michael Moss
Traducator(i): Oana Gavrila
Cod: POL978-973-46-8682-7
Editura: POLIROM
Editie: 0
Anul aparitiei: 2022
Numar pagini: 312
Format/Dimensiuni:
Categorie: Sanatate
Sub-Categorie: Medicina Pentru Toti

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Michael Moss. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 31.16lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 312 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.