Dependenti de mancare. Alimentele, liberul-arbitru si cum ne exploateaza adictiile marile corporatii alimentare PDF

5/5
Autor: Michael Moss
ISBN: 9789734686827
Editura: Polirom
Vezi cartea Dependenti de mancare. Alimentele, liberul-arbitru si cum ne exploateaza adictiile marile corporatii alimentare PDF scrisa de autorul Michael Moss in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Polirom in limba Romana, are 312 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

39.95 Lei
Pretul cartii Dependenti de mancare. Alimentele, liberul-arbitru si cum ne exploateaza adictiile marile corporatii alimentare este de aproximativ 39.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Dependenti de mancare. Alimentele, liberul-arbitru si cum ne exploateaza adictiile marile corporatii alimentare

Michael Moss este laureat al Premiului Pulitzer

Reporterul american de investigatii si laureat al Premiului Pulitzer Michael Moss ne dezvaluie in lucrarea de fata ceea ce oamenii de stiinta si lumea medicala stiu deja de mai multe decenii, si anume ca unele alimente au o capacitate de a crea dependenta mai mare decat cea a tigarilor, a drogurilor sau a alcoolului. Cunoscand aceste lucruri, marile companii producatoare de alimente si laboratoarele de chimie alimentara au creat numerosi aditivi si apeleaza la tot felul de subterfugii comerciale cu scopul de a ne face tot mai dependenti de produsele lor. in paralel cu aceste eforturi sustinute, incidenta obezitatii, mai ales in randul populatiei tinere, continua sa creasca.

Relatare captivanta despre batalii duse in instanta, campanii de marketing inselatoare si cele mai recente descoperiri stiintifice din domeniul alimentatiei care au provocat actuala criza de sanatate publica din multe tari ale lumii, cartea ne arata de ce este mai important ca oricand sa stim cu ce ne hranim de fapt si cum actioneaza industria alimentara pentru a ne determina sa mancam cat mai mult.

ISBN: 9789734686827

Carti scrise de Michael Moss

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Michael Moss sau din categoria Gastronomie si diete.
Autor(i): Michael Moss
Traducator(i):
Cod: 9789734686827
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 312
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Gastronomie si diete

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Michael Moss. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.