De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?… si alte 10 intrebari fantastice – HC PDF

5/5
Autor: Adina Rosetti
ISBN: 9786060863823
Editura: Arthur
Vezi cartea De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?… si alte 10 intrebari fantastice – HC PDF scrisa de autorul Adina Rosetti in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 56 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

32.62 Lei
Pretul cartii De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?… si alte 10 intrebari fantastice – HC este de aproximativ 32.62lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?… si alte 10 intrebari fantastice – HC

Premiul “Cea mai frumoasa carte pentru copii”
la concursul Cele mai frumoase carti din Romania, 2016

Selectie in catalogul The White Ravens,
cu cele mai frumoase 200 carti pentru copii din lume, 2017


stiti voi oare ca a fost o vreme cand printesele se imbracau in gri din cap pana-n picioare? Pana intr-o zi cand o printesa mica, Isabel Clementina Hermione pe numele ei, a rupt o floare roz… si oare stiti ca, desi mananca de obicei scoarta de copac sau Sufleu de Voinic, zmeilor le plac tare mult dulciurile? (Sper sa nu afle ca v-am zis, nu vor in ruptul capului sa recunoasca!)

si stiti ce se intampla cu un broscoi pe care nu-l pupa nicio printesa? De ce dragonii nu pot locui la bloc?

Toate astea si multe alte informatii nazdravane si foarte utile le veti afla citind aceasta carte.

Mai multe intrebari si curiozitati din carte:

Credeati cumva ca polonicele vin din Polonia? Ei bine, va inselati amarnic, din cartea asta veti afla adevarul adevarat: „polo­nicele vin din Polonicia, o tara aflata foarte aproape de Crangul Cutitelor de Bucatarie, Lunca Linguritelor de Argint si indepartata Provincie a Furculitelor Ascutite. in Polonicia se afla cea mai mare fabrica de polonice si cel mai mare cazan de supa din lume. Locuitorii Poloniciei se numesc polonicari (sau polonicieni) si toti se indeletnicesc cu fabricarea polo­nicelor.”

si stiti de ce spiridusii au note mici la matematica? Asta e simplu, cred ca ati ghicit deja: „de neastamparati ce sunt! (De altfel, un spi­ridus cuminte nu ar fi bun de nimic. Cum ar mai putea el sa topaie toata ziua, sa fie in mai multe locuri in acelasi timp si sa stie secretele tuturor?)”

Cititi cartea si veti afla raspunsuri la multe intrebari pe care cu siguranta vi le puneti adesea (de pilda, de ce le trebuie balaurilor atat de multe capete?)

E o carte foarte utila, veti vedea. Gasiti aici si cateva retete interesante, cum ar fi Sufleu de Voinic (reteta rapida), specialitatea casei la restaurantul „La Marele Capcaun“.

ISBN: 9786060863823

Carti scrise de Adina Rosetti

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adina Rosetti sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Adina Rosetti
Traducator(i):
Cod: 9786060863823
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 56
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adina Rosetti. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 32.62lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 56 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.