Cuvinte nerostite PDF

5/5
Autor: Kelly Rimmer
ISBN: 9786063382239
Editura: Litera
Vezi cartea Cuvinte nerostite PDF scrisa de autorul Kelly Rimmer in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Litera in limba Romana, are 448 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Cuvinte nerostite este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cuvinte nerostite

Este anul 1942, iar Europa continua sa se afle in ghearele implacabile ale razboiului. Chiar dincolo de corturile taberei de refugiati rusi unde traieste, o tanara isi rosteste juramintele de nunta. Este o decizie care ii va schimba destinul… si este o minciuna care va ramane ingropata pana in secolul urmator.

inca de cand avea noua ani, Alina Dziak stia ca se va casatori cu cel mai bun prieten al ei, Tomasz. Acum, la cincisprezece ani si logodita, Alina nu este ingrijorata de rapoartele despre soldatii nazisti de la granita poloneza, dar, incetul cu incetul, nedreptate dupa nedreptate brutala, ocupatia nazista se instaleaza, iar micul sat al Alinei si locuitorii acestuia sunt divizati de frica si de ura, iar Tomasz dispare. Daca Alina obisnuia sa masoare timpul intre vizitele iubitului ei, acum masoara spatiile dintre speranta si disperare, asteptand vesti de la Tomasz si evitand atentia soldatilor care patruleaza la ferma parintilor ei. Pentru moment, chiar si tacerea asurzitoare este preferabila durerii.

Penduland intre Polonia ocupata de nazisti si ritmul frenetic al vietii moderne, Kelly Rimmer creeaza o naratiune emotionanta si eleganta. Cuvinte nerostite ne dezvaluie dezastrul care cuprinde lumea atunci cand adevarul este redus la tacere… si faptul ca ne poate lua o viata intreaga sa ne regasim vocea si sa invatam sa avem incredere in ea.

ISBN: 9786063382239

Carti scrise de Kelly Rimmer

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Kelly Rimmer sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Kelly Rimmer
Traducator(i):
Cod: 9786063382239
Editura: Litera
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 448
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Kelly Rimmer. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 448 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.