Cuvinte din izolare. Comunicare, comuniune, liturghie si filantropie in vreme de pandemie PDF

5/5
Autor: Iustin al Maramuresului si Satmarului
ISBN: 9786068756967
Editura: Lumea credintei
Vezi cartea Cuvinte din izolare. Comunicare, comuniune, liturghie si filantropie in vreme de pandemie PDF scrisa de autorul Iustin al Maramuresului si Satmarului in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Lumea credintei in limba Romana, are 272 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

25 Lei
Pretul cartii Cuvinte din izolare. Comunicare, comuniune, liturghie si filantropie in vreme de pandemie este de aproximativ 25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cuvinte din izolare. Comunicare, comuniune, liturghie si filantropie in vreme de pandemie

Asistenta religioasa oferita credinciosilor, spovedania si impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului, nu au incetat nici o zi, cu toate actiunile de ostilitate si chiar agresivitate promovate de unele institutii media, cucerite de ideologiile globaliste, progresiste si neomarxiste, care au lansat ideea atee si intunecata ca oamenii s-ar putea infecta de la impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului Iisus Hristos, de la Potir si Lingurita. A fost o adevarata batalie, pe argumente, intre atei si crestini – intre slujitorii lui Hristos si proorocii progresisti ai secolului XXI. Ce e val ca valul trece! Nu s-a dovedit din punct de vedere stintific si medical ca mersul la biserica, ori impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului, inchinarea la icoane si venerarea Sfintelor Moaste ar fi surse de infectare. Dimpotriva, sunt mijloace de intarire, de linistire, de comuniune si pace si, in cele din urma, de vindecare si izbavire de frica si ingijorare. – Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului

ISBN: 9786068756967

Carti scrise de Iustin al Maramuresului si Satmarului

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Iustin al Maramuresului si Satmarului sau din categoria Religie.
Autor(i): Iustin al Maramuresului si Satmarului
Traducator(i):
Cod: 9786068756967
Editura: Lumea credintei
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 272
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Iustin al Maramuresului si Satmarului. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 272 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.