Cuvinte de ramas-bun PDF

5/5
Autor: Benjamin Ferencz
ISBN: RAO978-606-006-640-8
Editura: RAO
Vezi cartea Cuvinte de ramas-bun PDF scrisa de autorul Benjamin Ferencz in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura RAO, are 160 pagini si dimensiuni de 200 x 125 x 10 mm. Editia acestei carti este Necartonata.

Pretul Recomandat

20.4 Lei
Pretul cartii Cuvinte de ramas-bun este de aproximativ 20.4lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cuvinte de ramas-bun

Cuvinte de ramas-bun. 9 lectii ale unei vieti remarcabile

Este aproape imposibil sa gasesti un om, ajuns la varsta de 101 ani, care sa fi fost, pe rand, de-a lungul vietii: fiul unei familii de imigranti saraci in America anilor Marii Crize, castigatorul unei burse la Harvard Law School, combatant pe plajele din Normandia in Ziua Z, martor la eliberarea lagarelor de concentrare Buchenwald, Mauthausen si Flossenburg, procuror la procesele de la Nurnberg si militant pentru ideea ca toti criminalii de razboi, din intreaga lume, sa fie trasi la raspundere de Curtea Penala Internationala.Acest om exista si are puterea de a oferi, in paginile acestei carti, lectii de viata, iubire si toleranta.

Cu totii ar trebui sa ii fim recunoscatori acestui om remarcabil, Benjamin Ferencz. Aceasta carte ii spune povestea cu umor, patima si intelepciune adevarata. Pentru a ajunge ceea ce este astazi, avand in vedere inceputurile sale, a trecut prin intamplari care par scoase dintr-o poveste cu zane. Este minunat faptul ca, uneori, aceste intamplari sunt adevarate. O lectie pentru toti cei care cred ca nu se poate mai rau de atat sau ca lucrurile nu se vor indrepta niciodata. Sa fiti binecuvantat, domnule. – Martin Freeman

Cod carte: RAO978-606-006-640-8

Carti scrise de Benjamin Ferencz

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Benjamin Ferencz sau din categoria Memorii Jurnal.
Autor(i): Benjamin Ferencz
Traducator(i):
Cod: RAO978-606-006-640-8
Editura: RAO
Editie: Necartonata
Anul aparitiei: 2021
Numar pagini: 160
Format/Dimensiuni:
Categorie: Biografii Memorii Jurnale
Sub-Categorie: Memorii Jurnal

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Benjamin Ferencz. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20.4lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 160 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Vezi si alte carti din categoria ,