Curs de legislatie rutiera 2022. intrebari si teste PDF

5/5
Autor: Valentin Constantin Marin
ISBN: 9786060880158
Editura: Corint
Vezi cartea Curs de legislatie rutiera 2022. intrebari si teste PDF scrisa de autorul Valentin Constantin Marin in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Corint in limba Romana, are 440 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

59.9 Lei
Pretul cartii Curs de legislatie rutiera 2022. intrebari si teste este de aproximativ 59.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Curs de legislatie rutiera 2022. intrebari si teste

„Pentru a veni in intampinarea dorintei candidatilor de a promova examenul pentru obtinerea categoriilor AM, A1, A2, A si a categoriei B, a fost elaborat prezentul curs in care veti primi informatiile necesare, cu explicatiile de rigoare structurate intr-o succesiune logica, facand astfel din invatat o activitate placuta si accesibila tuturor. De remarcat este faptul ca s-a procedat la explicarea indicatoarelor rutiere, alaturand semnificatiei acestora obligatiile care revin conducatorilor auto la intalnirea lor, contribuind astfel la formarea conduitei necesare in trafic, ceea ce reprezinta un atu important in alegerea acestei lucrari fata de cele deja existente pe piata, care se rezuma doar la prezentarea normelor rutiere si asimilarea lor prin rezolvarea de teste.

Avem convingerea ca lucrarea de fata va va fi de un real folos pentru promovarea examenului de obtinere a permisului de conducere si o consideram, totodata, un ghid util, pe viitor, pentru orice conducator auto. Este un volum care merita pe deplin sa fie rasfoit si analizat pentru diverse situatii din trafic, reprezentand o lectura vie, incitanta, si nu o carte abandonata intr-un sertar, printre alte obiecte inutile.”

Colonel (r) de politie ing. GINO-THEODOR BOsMAN

Fost sef Serviciu regim Permise de conducere si Examinari din DRPCIV

Maior (r) de politie av. IOAN ROMAN

ISBN: 9786060880158

Carti scrise de Valentin Constantin Marin

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Valentin Constantin Marin sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Valentin Constantin Marin
Traducator(i):
Cod: 9786060880158
Editura: Corint
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 440
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Valentin Constantin Marin. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 440 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.