Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat ed.3 PDF

5/5
Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish
ISBN: CVE978-606-44-0088-8
Editura: CURTEA VECHE
Vezi cartea Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat ed.3 PDF scrisa de autorul Adele Faber, Elaine Mazlish in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura CURTEA VECHE, are 219 pagini si dimensiuni de 200 x 130 mm. Editia acestei carti este Necartonata.

Pretul Recomandat

24.96 Lei
Pretul cartii este de aproximativ 24.96lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Detaliile Cartii Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat ed.3

Autor(i): Adele Faber, Elaine Mazlish
Traducator(i): Antoaneta Olteanu
Cod: CVE978-606-44-0088-8
Editura: CURTEA VECHE
Editie: Necartonata
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 219
Format/Dimensiuni:
Categorie: Cresterea Copilului
Sub-Categorie: Educatie Psihologie

Alte titluri interesante:

Adele Faber si Elaine Mazlish au condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu parintii si au tinut conferinte pentru toti cei interesati de educatia copiilor – parinti, profesori si specialisti. Lucrand la inceput alaturi de dr. Haim Ginott, specialist in psihologia copilului, autoarele au devenit in scurt timp experti de renume international in comunicarea dintre adulti si copii.
 
La Curtea Veche Publishing s-a mai tradus cartea lor Comunicarea eficienta cu copiii. Acasa si la scoala (2002, 2008, 2013), scrisa in colaborare cu Lisa Nyberg si Rosalyn Anstine Templeton.
Adele Faber si Elaine Mazlish se bucura de un renume international pentru experienta lor in comunicarea dintre adulti si copii. Autoare multipremiate, au ocupat prima pozitie in clasamentele New York Times.Cartile li s-au vandut in mai mult de cinci milioane de exemplare si au fost traduse in 30 de limbi, aducandu-le recunostinta a mii de parinti si profesori, cat si aprobarea entuziasta din partea comunitatii stiintifice de profil.
Scrisa intr-un stil direct, pe un ton degajat si cald, Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat se adreseaza acelor parinti care cauta armonia in relatia cu copilul adolescent. Te poti transforma din rival in partener in ochii lui urmand sfaturile autoarelor, astfel incat sa traversati impreuna, cu iubire si empatie, aceasta perioada delicata din viata voastra.
Anturajul are o influenta negativa asupra adolescentului tau?
 Invata sa iei masuri fara sa pedepsesti.
De la o vreme, are obiceiul sa se intoarca tarziu acasa si sa nu-ti spuna unde a fost?
 Este in regula sa iti manifesti furia, dar ai grija sa nu il ranesti.
Nu stii cum sa abordezi probleme legate de sexualitate, alcool, fumat si droguri?
 Incearca sa discuti despre subiectele delicate fara sa tii „predici“. Impune-te abia dupa ce ai ascultat si parerea lui.
Te-ai trezit pe negandite parintele unui adolescent. Copilul de langa tine, pana mai ieri bun si ascultator, s-a transformat intr-un strain independent, cu gusturi si valori foarte diferite. Cultura populara care ii modeleaza pe adolescentii zilelor noastre este mai cruda, mai violenta, mai materialista si mai sexualizata decat in trecut. Cum faci fata acestor provocari? Pui piciorul in prag, pedepsind pana si cea mai neinsemnata abatere? Sau te resemnezi sa privesti de pe margine transformarile prin care trece copilul tau?
In acest ghid incitant si practic, Adele Faber si Elaine Mazlish propun o strategie care sa diminueze conflictul, sa reduca frustrarea si sa inlesneasca o buna comunicare intre parinti si adolescenti.

ADELE FABER (n. 1928) a studiat dramaturgia la Queens College, are studii de master in pedagogie la Universitatea New York si a fost profesoara de liceu la New York timp de opt ani.
Elaine Mazlish (1925–2017) a studiat teatrul la Universitatea New York, fiind cunoscuta si ca artist profesionist si compozitor.

Cod carte: CVE978-606-44-0088-8

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adele Faber, Elaine Mazlish sau din categoria Educatie Psihologie.
Cartea a fost scrisa de catre Adele Faber, Elaine Mazlish. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2018. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.96lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 219 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.
Meduza magica PDF Download

Meduza magica

Vezi cartea Meduza magica PDF scrisa de Mihaela Grigoras, Beatrice-Andreea Gherghel din categoria Educatie Psihologie. Are 28 pagini, publicata in 2020 sub codul DPH978-606-048-317-5.

IQ 4 Ani Inteligenta intelectuala PDF Download

IQ 4 Ani Inteligenta intelectuala

Vezi cartea IQ 4 Ani Inteligenta intelectuala PDF scrisa de din categoria Educatie Psihologie. Are 48 pagini, publicata in sub codul GAM978-973-149-670-2.

Dependentele copiilor si tinerilor PDF Download

Dependentele copiilor si tinerilor

Vezi cartea Dependentele copiilor si tinerilor PDF scrisa de Raoul Goldberg din categoria Educatie Psihologie. Are 368 pagini, publicata in 2016 sub codul UNE978-606-704-159-0.

Crestem impreuna PDF Download

Crestem impreuna

Vezi cartea Crestem impreuna PDF scrisa de Naomi Aldort din categoria Educatie Psihologie. Are 272 pagini, publicata in 2015 sub codul HER978-973-111-523-8.

Copilul optimist PDF Download

Copilul optimist

Vezi cartea Copilul optimist PDF scrisa de Martin E.P. Seligman din categoria Educatie Psihologie. Are 352 pagini, publicata in 2020 sub codul HUM978-973-50-6873-8.

Nu esti vinovat pentru copilul tau PDF Download

Nu esti vinovat pentru copilul tau

Vezi cartea Nu esti vinovat pentru copilul tau PDF scrisa de Marcel Rufo din categoria Educatie Psihologie. Are 156 pagini, publicata in 2001 sub codul