Cum sa fentezi blestemul unui dragon PDF

5/5
Autor: Cressida Cowell
ISBN: 9786064304414
Editura: Nemira
Vezi cartea Cum sa fentezi blestemul unui dragon PDF scrisa de autorul Cressida Cowell in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Nemira, are 248 pagini si dimensiuni de H: 20cm | l: 13cm. Coperta acestei carti este Paperback.

Pretul Recomandat

29.99 Lei
Pretul cartii Cum sa fentezi blestemul unui dragon este de aproximativ 29.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cum sa fentezi blestemul unui dragon

Absolut incantatoare si amuzanta.

The Times

Sughit Strasnicul Stavrid al Treilea a fost un extraordinar luptator cu sabia, un imblanzitor de dragoni si cel mai mare Erou Viking care a trait vreodata.Prietenul cel mai bun al lui Sughit Strasnicul Stavrid al Treilea nu se simte deloc bine. Desi Piciordepeste crede ca nu e decat o raceala urata, diagnosticul lui Mos Zbarcit e unul fatal: VORPENTITA, cauzata de intepatura de Vorpent, un sarpe-veninos-de-inalta-frecventa. Ca sa gaseasca singurul antidot potrivit, leguma-pe-care-nimeni-nu-indrazneste-s-o-numeasca, adica un biet CARTOF, Sughit trebuie sa-i infrunte pe Norbert Sonatul si pe inspaimantatorul Dragon de Mare, COLTMORTAL.Oare va reusi Sughit sa fenteze blestemul unui dragon si astfel sa-si salveze prietenul de la moarte?

Cod: 9786064304414

Carti scrise de Cressida Cowell

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Cressida Cowell sau din categoria Pentru copii, adolescenti.
Autor(i): Cressida Cowell
Traducator(i): Cristina Jinga
Cod: 9786064304414
Editura: Nemira
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 248
Coperta: Paperback
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Pentru copii, adolescenti

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Cressida Cowell. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2019. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 248 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.