Cum gasim calea spre fericire PDF

5/5
Autor: Ioan din Kronstadt
ISBN: SOP978-973-136-638-8
Editura: SOPHIA
Vezi cartea Cum gasim calea spre fericire scrisa de autorul Ioan din Kronstadt in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura SOPHIA, are 112 pagini si dimensiuni de 170 x 110 mm. Editia acestei carti este Necartonata.

Pretul Recomandat

4.68 Lei
Pretul cartii este de aproximativ 4.68lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cum gasim calea spre fericire

Autor(i): Ioan din Kronstadt
Traducator(i): Adrian Tanasescu-Vlas
Cod: SOP978-973-136-638-8
Editura: SOPHIA
Editie: Necartonata
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 112
Format/Dimensiuni:
Categorie: Religie
Sub-Categorie: Carte Ortodoxa
Pentru orice crestin, Fericirile rostite de catre Domnul Iisus Hristos in Predica de pe Munte sunt suma reperelor esentiale ale vietii duhovnicesti: citite cu luare-aminte si intelese in profunzime, ele alcatuiesc indreptarul deplin al virtutilor, calea sigura a fiecarui credincios spre fericirea sa personala in vre­mel­nicie si in vesnicie.

Fericirile, care cuprind in putine cuvinte o in­vata­tura atat de vasta, se inteleg fara greseala in sanul tra­ditiei vii a Ortodoxiei, prin talcuirea sfintilor, care, in cei doua mii de ani trecuti de la venirea lui Hristos pe acest pamant, le-au inteles deplin traindu-le pe de-a-ntregul.
Sfantul Ioan din Kronstadt, unul dintre sfintii cei mai cunoscuti si cei mai iubiti ai Ortodoxiei vremurilor din urma, este unul dintre acesti traitori si invatatori ai Bisericii. Cu limpezimea si simplitatea care-i impodobesc toate scrierile, el ne indruma, fara vorbe de prisos, spre vesnicul nostru rost, pe calea cu adevarat domneasca a Fericirilor evanghelice.
Cartea de fata reprezinta editia a doua a volumului Fericirile evanghelice in viata noastra, aparuta pentru prima data la Editura Sophia in 2012. 

Cod carte: SOP978-973-136-638-8

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ioan din Kronstadt sau din categoria Carte Ortodoxa.
Cartea a fost scrisa de catre Ioan din Kronstadt. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2018. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 4.68lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 112 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.