Culorile despartirii PDF

5/5
Autor: Bernhard Schlink
ISBN: 9789734687916
Editura: Polirom
Vezi cartea Culorile despartirii PDF scrisa de autorul Bernhard Schlink in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 256 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

39.95 Lei
Pretul cartii Culorile despartirii este de aproximativ 39.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Culorile despartirii

Bernhard Schlink este autorul bestsellerului CititorulPovesti despre despartirile care ne strivesc, despre cele care ne elibereaza, despre izbanzile si esecurile in dragoste, despre incredere si tradare, despre amintiri amenintatoare si coplesitoare, despre felul cum lucrul potrivit survine intr-o viata gresita si lucrul nepotrivit, intr-o viata corecta. Povesti despre oameni aflati in diferite faze ale vietii, despre sperantele si complicatiile lor sentimentale. „Iubeste si fa ce vrei” nu este o reteta pentru happy-end, ci raspunsul atunci cand toate celelalte raspunsuri dau gres. Sunt povesti care ne surprind, care ne tulbura, care ne incanta.


ISBN: 9789734687916

Carti scrise de Bernhard Schlink

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Bernhard Schlink sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Bernhard Schlink
Traducator(i):
Cod: 9789734687916
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 256
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Bernhard Schlink. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 256 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.