Culegere de practia judiciara – materia minori si familie PDF

5/5
Autor: Cristina Dobre
ISBN: 9786062614089
Editura: Pro Universitaria
Vezi cartea Culegere de practia judiciara – materia minori si familie PDF scrisa de autorul Cristina Dobre in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Pro Universitaria in limba Romana, are 324 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

47.2 Lei
Pretul cartii Culegere de practia judiciara – materia minori si familie este de aproximativ 47.2lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Culegere de practia judiciara – materia minori si familie

Prezenta culegere reuneste un numar important de spete acoperind atat jurisprudenta nationala cat si jurisprudenta C.E.D.O. si se adreseaza tuturor specialistilor in drept cat si viitorilor juristi.

A fost conceputa pentru a constitui un instrument de lucru, comparativ pentru atat pentru practicieni ai dreptului, cat si pentru proaspetii absolventi ai dreptului. Fiind o comparatie intre practica jurisprudentiala anterioara aparitiei Codului civil cat su dupa aparitia Noului Cod civil, reglementari ingemanate cu Legea nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului.

Culegerea se doreste a fi un adevarat periplu prin practica instantelor judecatoresti din toate gradele jurisdictionale.

ISBN: 9786062614089

Carti scrise de Cristina Dobre

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Cristina Dobre sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Cristina Dobre
Traducator(i):
Cod: 9786062614089
Editura: Pro Universitaria
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 324
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Cristina Dobre. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 47.2lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 324 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.