Creatura tuturor lucrurilor PDF

5/5
Autor: Vasile Mihalache
ISBN: 9786069028438
Editura: Fractalia
Vezi cartea Creatura tuturor lucrurilor PDF scrisa de autorul Vasile Mihalache in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Fractalia in limba Engleza, are 56 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

20.99 Lei
Pretul cartii Creatura tuturor lucrurilor este de aproximativ 20.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Creatura tuturor lucrurilor

Ce este un om? Sau ce este un om cand lumea umanilor nu mai exista decat intr-un spatiu complet abstractizat, cand visul umanitatii nu s-a putut concretiza niciodata decat sub forma de violenta asupra diferitului. in tinutul in care capitalismul isi supravietuieste propriei prabusiri, holobiontul devine o caricatura cu chip uman, o creatura creata in si din abstract si care creeaza la infinit creaturi identice siesi, continandu-se, extrem de reale, extrem de la fel. Acest spatiu si pe aceasta creatura care ne contamineaza fara oprire incearca sa le investigheze poezia postindividualista a lui vasile mihalache. O investigatie, prin mediul afectiv al literaturii si cu ajutorul unui limbaj la limita dintre teoretic si liric. Uneori razbat si fragmente de poezie angajata, dar ele sfarsesc repede prin a fi doar o revolta ironica – aici, nicio revolutie nu se mai poate intemeia pe copiii fara de carne si deja infectati, cu ochii atintiti la panourile de Coca-Cola. Bautura visurilor, interzisa lor. (Iulia Militaru)

Creatura tuturor lucrurilor este interfata unei lumi la limita obsolescentei. Ea infatiseaza o retea reziduala a viitorului, unde umanitatea si lucruitatea aluneca una in cealalta, se suprapun ca ramasite ale unor automatisme materiale. insa interfata nu este doar un model natural al lumii naturale, ea este insasi lumea naturala, cea care se petrece mereu si dintotdeauna intr-un timp analog, al prezentului. Utilizatorul joaca fantezia unui subiect cu puteri magice si depline, care expune codul-sursa tocmai ca reactie la mecanismele neoliberale care au facut din cod logos, iar din logos lege. Iar bruiajul acesteia sta in supraincarcarea memoriei afective, un exces care duce inevitabil la o poezie a postdiscursului si la disparitia subiectului. (Anca Bucur)

ISBN: 9786069028438

Carti scrise de Vasile Mihalache

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Vasile Mihalache sau din categoria Poezie.
Autor(i): Vasile Mihalache
Traducator(i):
Cod: 9786069028438
Editura: Fractalia
Limba: Engleza
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 56
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Poezie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Vasile Mihalache. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 56 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.