Crama lui Stalin PDF

5/5
Autor: John Baker, Nick Place
ISBN: 9786069682494
Editura: Lebada Neagra
Vezi cartea Crama lui Stalin PDF scrisa de autorul John Baker, Nick Place in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Lebada Neagra in limba Romana, are 324 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

48 Lei
Pretul cartii Crama lui Stalin este de aproximativ 48lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Crama lui Stalin

Autor(i): John Baker, Nick Place
Traducator(i):
Cod: 9786069682494
Editura: Lebada Neagra
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 324
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Crama lui Stalin este o plimbare salbatica, uneori dura, in lumea plina de farmec a vinului scump si rar. De la Double Bay, Sydney la Tbilisi, Georgia, pe strazile Parisului, podgoriile din Bordeaux si Chateau d’Yquem. O pivnita de milioane de dolari si o colectie uluitoare de vinuri. Din distributie fac parte Stalin, Hitler, tarul Nicolae al II-lea si o adunatura pestrita de oameni de afaceri georgieni din primele zile ale dezvoltarii afacerilor rusesti premergatoare erei lui Putin.

La sfarsitul anilor 1990, John Baker a fost cunoscut ca furnizor de vinuri rare si vechi de calitate. Fire antreprenoriala si pregatit mereu pentru aventura, el a fost persoana perfecta pentru a fi abordat de catre un partener de afaceri, Kevin Hopko, care i-a prezentat o lista misterioasa de vinuri. Lista s-a dovedit a fi un catalog cuprinzator al colectiei de vinuri a lui Nicolae al II-lea, ultimul tar al Rusiei. Vinul a devenit proprietatea statului dupa Revolutia Rusa din 1918, in timpul careia Nicolae si intreaga sa familie au fost executati. Detinut apoi de Stalin, vinul a fost mutat discret intr-o crama georgiana indepartata atunci cand acesta era ingrijorat ca armata nazista care avansa ar putea ocupa Rusia si, inevitabil, ar putea jefui artefacte si comori. O jumatate de secol mai tarziu, s-a zvonit ca vinul este inca ascuns in subteran, dar nicio harta putea dezvalui locul.

John si Kevin au pornit astfel intr-o calatorie indrazneata si potential periculoasa in Georgia pentru a descoperi daca vinurile exista cu adevarat, daca sticlele sunt autentice si daca intreaga colectie ar putea fi cumparata si transportata la o importanta casa de licitatii din Londra pentru vanzare.

Crama lui Stalin: o colectie impresionanta de vinuri scumpe furata de la tarul Nicolae al II-lea, ascunsa din calea lui Hitler si descoperita de un comerciant din Sydney.

ISBN: 9786069682494

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre John Baker, Nick Place sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Cartea a fost scrisa de catre John Baker, Nick Place. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 48lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 324 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.