Cortegiul magilor. Editia a doua PDF

5/5
Autor: Adrian Popescu
ISBN: 9786067977936
Editura: scoala Ardeleana
Vezi cartea Cortegiul magilor. Editia a doua PDF scrisa de autorul Adrian Popescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura scoala Ardeleana in limba Romana, are 196 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

35 Lei
Pretul cartii Cortegiul magilor. Editia a doua este de aproximativ 35lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cortegiul magilor. Editia a doua

„Aceasta naratiune cu subiect sacru, Nasterea Domnului, mi-a fost ceruta prin 1993-1994 de regretatul Mircea Ciobanu, redactor pe atunci la Editura Eminescu. Cartea s-a alcatuit parca de la sine, iar dorinta mea de a oferi tinerilor o calatorie imaginara prin tara Sfanta, spre Betleem, unde eternitatea strapunge istoria, a fost ardenta. Capitolele romanului sunt tot atatea discrete introduceri in specificul locurilor prin care caravana celor trei Crai de la Rasarit se indreapta spre ieslea unui copil iudeu, om si Dumnezeu… Totul este relatat de personajul Adri, urmand fericit, alaturi de cei trei magi, steaua care-i calauzeste zi si noapte. Firul epic am vrut sa sustina culorile trairii.” – Adrian Popescu

„in trupusorul acelui Copil eram noi, cei care il adoram, si generatiile care aveau sa vina sa I se inchine, implorandu-I ajutorul si mantuirea, rugandu-L sa duca pe umerii Sai sarcina grea a pacatelor si a inconsecventelor, a negarilor si a crimelor tuturor celor ca noi, slabi si vinovati. El va fi Mielul injunghiat pe altar. El va fi Preotul Suprem pentru noi la Tatal. El va fi Regele umanitatii unite sub Domnia Lui. El va fi Legiuitorul ale carui Porunci ne conduc, pas cu pas, anotimp cu anotimp, la viata fara de moarte si la izvorul tineretii vesnice. Trei crai L-au prevestit si au venit din Rasarit sa I se inchine. S-ar putea ca Melchior si Gaspar (care are inaintasi in indepartata Indie) si stapanul meu, Balthazar, sa fie si vestitorii vostri, aducandu-va, oameni buni, Mesajul bucuriei: „Nu mai umblati in intuneric. El a sosit!”.” – Adrian Popescu, fragment din Cortegiul magilor

ISBN: 9786067977936

Carti scrise de Adrian Popescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adrian Popescu sau din categoria Religie.
Autor(i): Adrian Popescu
Traducator(i):
Cod: 9786067977936
Editura: scoala Ardeleana
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 196
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adrian Popescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 35lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 196 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.