Contre jour PDF

5/5
Autor: Paul Tanicui
ISBN: CVE978-606-44-0155-7
Editura: CURTEA VECHE
Vezi cartea Contre jour PDF scrisa de autorul Paul Tanicui in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura CURTEA VECHE, are 208 pagini si dimensiuni de 200 x 130 mm. Editia acestei carti este Necartonata.

Pretul Recomandat

27.3 Lei
Pretul cartii este de aproximativ 27.3lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Contre jour

Contre-jour e povestea de dragoste a unui cuplu aflat in deriva emotionala. E chinuitoarea lor incercare de a-si mai da sanse unul altuia, cand resursele lor afective sunt atat de diferite, atat de evident aflate in opozitie. Din primele momente ale intalnirii, el si ea simt o atractie atat de intensa incat flirtul de la inceput se transforma rapid intr-un amor pasional si nonconformist. Hotarati sa dea totul si sa traiasca pe principiul „viata toata-i o vacanta”, pleaca impreuna la Paris unde intalnesc personaje excentrice (un cuplu care colinda lumea din sponsorizarile aduse de fotografiile ei nud facute in zone turistice, un poet de geniu, paznic in cimitirul Montmartre), au experiente mistice in fata casei faimosului alchimist Nicolas Flamel, se bucura de frumusetea orasului si de misterul lui. Din pacate, viata nu e chiar toata o vacanta, iar dupa nasterea fetitei lor lucrurile se complica pana in punctul critic in care decid sa se desparta pentru o vreme. A doua plecare la Paris e menita sa le salveze casnicia. In drumul lor cunosc alte caractere neobisnuite si au parte de intamplari la limita dintre real si imaginar. Dar sunt acestea premisele re-improspatarii relatiei lor? S-ar putea regasi din nou in lumina inceputului? Si daca da, cum se va vedea atunci dragostea lor? 

 

Acest roman este o radiografie a aparentelor in care ne asezam cu totii, acelea care ne fac sa credem ca suntem mai mult decat suntem, acelea care „ne dau dreptul“ de a judeca fara o analiza lucida, de a indexa ceea ce nu seamana cu noi, convinsi ca intelegerea noastra e mai presus de orice.
Contre-jour surprinde intensitatea vietii traite pe marginea prapastiei, o carte din lumina careia, odata intrat, cititorului ii va fi foarte greu sa se desprinda. – Carmen Musat

Cod carte: CVE978-606-44-0155-7

Carti scrise de Paul Tanicui

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Paul Tanicui sau din categoria Literatura Romana.
Autor(i): Paul Tanicui
Traducator(i): 0
Cod: CVE978-606-44-0155-7
Editura: CURTEA VECHE
Editie: Necartonata
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 208
Format/Dimensiuni:
Categorie: Beletristica
Sub-Categorie: Literatura Romana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Paul Tanicui. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2018. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 27.3lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 208 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.