Confesiunile unei masti (ed. a III-a) PDF

5/5
Autor: Yukio Mishima
ISBN: 9786067799187
Editura: Humanitas Fiction
Vezi cartea Confesiunile unei masti (ed. a III-a) PDF scrisa de autorul Yukio Mishima in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Humanitas Fiction in limba Romana, are 200 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

23.2 Lei
Pretul cartii Confesiunile unei masti (ed. a III-a) este de aproximativ 23.2lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Confesiunile unei masti (ed. a III-a)

Roman autobiografic, care il consacra pe scriitorul Yukio Mishima la numai 24 de ani, Confesiunile unei masti aduce in prim-plan incidentele unei maturizari chinuitoare in Japonia anilor 1940. Tanarul protagonist este tentat, pe de o parte, sa traiasca in acord cu propria natura, chiar daca asta presupune si singuratate, iar pe de alta parte, cauta o „normalitate“ greu de atins. Obstacolele nu sunt numai intime, ci vin si din cutume, dintr-o societate ravasita de razboi, de infrangere. Invadata de erotism, cartea este, dupa cum observa Marguerite Yourcenar intr-un splendid eseu dedicat lui Mishima, „una dintre acelea foarte rare ce-ti dau impresia de biografie inregistrata pe viu, inainte ca elaborarea romanesca sa fi intervenit“.

ISBN: 9786067799187

Carti scrise de Yukio Mishima

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Yukio Mishima sau din categoria Literatura moderna.
Autor(i): Yukio Mishima
Traducator(i):
Cod: 9786067799187
Editura: Humanitas Fiction
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 200
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura moderna

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Yukio Mishima. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 23.2lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 200 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.