Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege PDF

5/5
Autor: Julie Li, Nir Eyal
ISBN: 9786064410399
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege PDF scrisa de autorul Julie Li, Nir Eyal in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 272 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

41.65 Lei
Pretul cartii Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege este de aproximativ 41.65lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege

Traim intr-o lume in care telefonul mobil a devenit o extensie a trupului, in care suntem coplesiti de avalanse de informatii mai mult sau mai putin utile, in care nu mai stim cum sa ne facem timp pentru noi insine si pentru lucrurile cu adevarat importante din vietile noastre. Pierdem din vedere esentialul si nu mai avem rabdare sa ducem la bun sfarsit o sarcina fara sa ne lasam distrasi de tot felul de stimuli exteriori.

in Concentrat, NIR EYAL si JULIE LI abordeaza problemele omului modern in ceea ce priveste controlul timpului si vin cu solutiile potrivite pentru a riposta la tendinta dominanta si a tine la distanta tentatiile acaparatoare. Daca esti unul dintre cei carora nu le ajunge niciodata timpul si daca vrei sa iti canalizezi atentia doar spre ceea ce merita, ai ocazia sa descoperi cateva strategii al caror efect se va face simtit imediat ce le vei pune in practica.

ISBN: 9786064410399

Carti scrise de Julie Li, Nir Eyal

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Julie Li, Nir Eyal sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Julie Li, Nir Eyal
Traducator(i):
Cod: 9786064410399
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 272
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Julie Li, Nir Eyal. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 41.65lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 272 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.