Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita PDF

5/5
Autor: Dumitru Constantinescu, Sorina Raula Girboveanu
ISBN: 9786062613761
Editura: Pro Universitaria
Vezi cartea Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita PDF scrisa de autorul Dumitru Constantinescu, Sorina Raula Girboveanu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Pro Universitaria in limba Romana, are 420 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

54.4 Lei
Pretul cartii Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita este de aproximativ 54.4lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita

intr-un mediu din ce in ce mai concurential, comunicarea organizationala devine un instrument strategic pentru manageri. Din punct de vedere strategic, managerii manifesta interes pentru alege- rea unor sisteme de pilotare a activitatilor care asigura capitalizarea oportunitatilor. in acest scop, interventiile managerilor sunt directionate spre favorizarea schimbarii.

Referitor la schimbare, noi sustinem necesitatea trecerii de la comunicarea asimetrica la comunica- rea simetrica. Viziunea asimetrica trateaza comunicarea drept un instrument care ajuta organizatia sa-si atinga scopurile, fara sa modifice in vreun fel actiunile sau sa caute unele compromisuri. Opus viziunii asimetrice, comunicarea simetrica se transforma intr-un proces in care apar compromisul si negocierea. De aceasta data, managerii rezolva conflictele prin negociere, promoveaza coordonarea si renunta la „razboiul pentru putere”.

ISBN: 9786062613761

Carti scrise de Dumitru Constantinescu, Sorina Raula Girboveanu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dumitru Constantinescu, Sorina Raula Girboveanu sau din categoria Afaceri si economie.
Autor(i): Dumitru Constantinescu, Sorina Raula Girboveanu
Traducator(i):
Cod: 9786062613761
Editura: Pro Universitaria
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 420
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Afaceri si economie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Dumitru Constantinescu, Sorina Raula Girboveanu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 54.4lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 420 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.